Kizárták a IV. liga éllovasát, a Szamosújvárnémeti Vulturult

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

         Váratlan fordulat Kolozs megye labdarúgásában. A Megyei Labdarúgó Testület döntése értelmében kizárták a IV. ligából a táblázat jelenlegi első helyezettjét, a Szamosújvárnémeti Vulturul együttesét. A határozatot a Supporter 2.0 klub óvására hozták, amely ellenezte a Szamosújvár melletti alakulat háza táján történt rendellenességeket. Arról van szó, az idei év elején a Vulturul megváltoztatta nevét Vulturul 2020-ra és az új bajnokságban ezen a néven szerepelt. Közben a Vulturul új klubot alakított, amely, azonban, nem volt beiktatva a Megyei Labdarúgó Testület hatáskörébe, vagyis nem volt partnere.

Az óvás következtében törölték a gárda eddigi eredményeit (11 győzelem és egy vereség). Továbbá a belső szabályzat 19. cikkelye értelmében rendellenesség történt, kizárva az idei őszön remekül játszó csapatot. Vele együtt kizárták az V. ligában szereplő Vulturul 2 együttest is, valamint az ifjúsági csapatot. Nagy csapás a Vulturulnak, ugyanis ebben az évadban lehetőség nyílt a bajnokság megnyerésére és egy esetleges III. ligába jutáshoz. A kérdés az, hogy mi lesz a játékosokkal, hová is fognak szerződtetni a bajnokság teljében?! Amint azt a Vulturul vezetőségétől megtudtuk, az ügyet nem hagyják abba (de elismerik, tévedtek a papírok kiállításában), fellebbeznek és ha kell a bíróságon próbálják tisztázni a dolgokat.

              A döntés következtében a IV. liga táblázatán az első helyre a 29 pontos Tordaszentmihályi Arieşul került fel, míg második az éppen reklamáló Supporter 2.0, 25 ponttal.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Kizárták a IV. liga éllovasát, a Szamosújvárnémeti Vulturult

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük