Idegenben nyertek az U15-s lányok

0 0
Read Time:49 Second

Folytatta sikeres szereplését az ifjúsági bajnokságban a Szamosújvári Atletic Olimpia U15-ös korosztályos csapta. Miután a nyitányon valósággal lehengerelték otthon a Brassói SR együttesét, a hétvégi második fordulóban idegenből hoztak haza három pontot Roman Lucian edző tanítványai. Ezúttal a nagyszebeni FC Hermannstadt ellen győztek a szamosújvári alakulat labdarúgói.

A találkozóra a nagydisznódi Măgura stadion 2-es pályáján került sor, ahol az elmúlt években nyertek még az Atletic Olimpia lányai. Az összecsapást mindvégig a vendégek uralták, melyek minden szempontból felülmúlták ellenfelüket.  Végül is a Kolozs megyei gárda bizonyult jobbnak 2-0 arányban. A gólok szerzői Laura Morari és Georgiana Hodiș voltak. Emellett volt még lehetőségük növelni előnyüket a szamosújváriaknak, de a hazaiak kapusa nagyot védett.

Legközelebb október 12-én lápnek újból pályára hivatalos meccsen az Atletic Olimpia U15 korosztályos labdarúgói. Az évad harmadik fordulója keretében a sétatéri stadion pályáján a Szászfenesi Labdarúgó Akadémia csapatát fogadják.  Az utóbbi, a hétvégi fordulóban saját pályáján 9-0-ra kikapott az éllovas nagyszebeni Alma gárdájától.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük