Szamosújvári ifi lányok újabb sikere

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

A szamosújvári női labdarúgás nemcsak a Szuperligában szereplő felnőtt csapatról ismert, hanem a klub keretében működő ifjúsági együttesek által is. Az idei őszön az Atletic Olimpia majdnem minden korosztályban képviselve van az országos bajnokságban.

Az új idényben, például, az U15 korosztályos országos megmérettetésen is kitűnnek a klub lányai. A 3. fordulóban is fölényes győzelmet arattak Lucian Roman edző fiatal tanítványai. A sétatéri stadionon a Szászfenesi Labdarúgó Akadémia tizenegyét fogadták és nem   kevesebb mint öt gólos sikert arattak. Az eredmény 5-0 (4-0) volt, de amint a trénerük is bevallotta, akár dupla is lehetett volna, mivel jóformán egykapus játéknak lehettek részesei a lelátón helyet foglalt nézők. Érdemes megemlíteni a góllövőket: először is Georgiana Hodiș csatárt emeljük ki, akinek három találata volt. A többi gólokat Valentina Mesaroș és Amira Pop szerezték. Mindhárman igazán kitettek magukért, ugyanis az idény előző két menetében is feliratkoztak a góllövők listájára.

Az eddig eltelt három fordulóban az Atletic Olimia tizenöt góllal büszkélkedhet és egyet   sem kapott. A gárda megérdemelten foglalja el a táblázat első helyét. Az eddigi teljesítménynek van magyarázata, az U15 alakulat lányai naponta tréningeznek, hangsúlyt helyezve a fizikai felkészülésre. Lucian Roman testnevelő tanár külön edzéstervet dolgozott ki a keret tagjainak, minden játékos tudja mit és hogyan kell csinálnia. Évek során több Kolozs és Szilágy megyei   csapatot edzett, tehát nagy tapasztalattal rendelkezik és íme, a női fociban is eredményes.

A hétvégi 4. fordulóban az Atletic Olimpia U15 együttese Nagyszebenben játszik a helyi ACS Alma ellen. A mérkőzésre október 19-én, szombaton kerül sor a városi stadion műfüves pályáján.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük