Motivációból nincs hiány

Teljes gőzzel készült a héten a Szamosújvári Atletic Olimpia női csapata a Beszterce – Naszódi Gloria CS 2018 elleni mérkőzésre, melyet ma szerveznek, 12 órától, Besztercén a Gloria Sport Bázison.

Győzelemmel kezdett a Gloria

Győzelemmel kezdte a 2024 – 2025-ös idényét a Nemzeti Ligában a Beszterce – Naszódi Gloria CS 2018 női kézilabdacsapata.

Élmények a 2024-es vallástáborból

A bibliai hét minden évben sok újdonsággal, érdekes történettel és jókedvvel várja a gyerekeket. Idén is sok kíváncsi csemete vett részt rajta.

Magyar Kulturális Napok – pénteki program

Ma augusztus 30-án, pénteken 20 órától tartják a Magyar Kulturális Napok ünnepélyes megnyitóját, a Sétatéren, ahol az Operettissimo gálaelőadását is tartják.

Új edző a Szamosújvárnémeti Vulturul élén

Szamosújvárnémetiben nagy érdeklődés előzi meg a Vulturul labdarúgó csapata hétvégi bemutatkozását a III. ligában.

Magyar Kulturális Napok – csütörtöki program

A Magyar Kulturális Napok programja, augusztus 29-én, csütörtökön.

Magyar Kulturális Napok – szerdai program

A Magyar Kulturális Napok augusztus 28. (szerda) programja.

Magyar Kulturális Napok Szamosújváron

Az Alternativa S Plus és a Scoutissimo Egyesület szervezésében augusztus 28. és szeptember 1. között kerülnek megrendezésre a Magyar Kulturális Napok Szamosújváron.

Gévay Dorka – „nagyon élvezek itt lenni”

A Szamosújvári Atletic Olimpia kapusa jól kezdte a bajnokságot, magabiztosan védett és teljesen lezárt a kaput a Vasas Femina elleni mérkőzésen. A találkozó után kérdeztük a mérkőzésről, alkalmazkodásról.

Győzelemmel startoltak a lányok

Jobblábbal kezdte szereplését az élvonalban a Szamosújvári Atletic Olimpia, kiütéses (3-0) győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi Vasas Femina FC ellen.