Megszerezte első győzelmét a Dési Unirea

Megtört a jég, két idegenbeli vereség után, a hétvégi 3. fordulóban sikerült nyernie a Dési Unireanak. Igaz, egy újonc ellenféllel szemben szereztek három pontot a désiek.

Vereség a megyei derbin

A női Superliga negyedik fordulójában a Szamosújvári CS Atletic Olimpia a Kolozsvári AS FC Universitatea otthonában, a nagyiklódi Iclod Arenan lépett pályára és 4-1 arányú vereséget szenvedett a tizenkétszeres országos bajnok ellen.

Nagyiklódon játszanak a lányok

A fura módon, szerdán délelőttre időzített harmadik forduló után a a negyedik fordulóban újabb nehéz ellenfél vár a Szamosújvári Ateltic Olimpia számára.

A szamosújvári lányok nem bírtak a csíkszeredaiakkal

A női Szuperliga harmadik fordulójában, szeptember 11- én, szerdán a Szamosújvári Atletic Olimpia a sétatéri stadionban az FK Csíkszeredát fogadta és 0-7 arányú vereséget szenvedett.

Ünnepélyes Tanévnyitó a Kemény Zsigmond Elméleti Líceumban

Minden év különleges szamosújvári Kemény Zsigmond Elméleti Líceumban, így a kilencedik sem lehetett kivétel ez alól. Különleges, mert 17 év után először indul Szamosújváron két előkészítő osztály. Két ötödik és két kilencedik osztály izgalommal várta az évkezdést.

Medgyesenis kikapott az Unirea

2-0 arányú vereséget szenvedett Medgyesen a Dési Unirea futballcsapata, mely jelenleg a Liga 3-ban aktivál.

Szenzációs győzelem

Szenzációs győzelmet aratott a Beszterce-Naszódi CS Gloria 2018 kézilabdacsapata a CSM Bukarest ellen a Bajnokok Ligája, A csoportjának nyitómérkőzésen.

Kelemen Hunort indítja az RMDSZ a romániai államfőválasztáson

Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a november-decemberi romániai államfőválasztáson.

Szamosújvári atléta a balatonfüredi ultramaratonon

Második alkalommal vett részt Európa egyik legismertebb ultramaratonján a szamosújvári Vicențiu Hossu, több országos és külföldi atlétikai verseny nyertese.

Vereség a második fordulóban

A Superliga második fordulójában, a szamosújvári csapat idegenben lépett pályára, a Besztercei CS Gloria 2018 otthonában, ahol 10-1 arányú vereséget szenvedett.