Igazságos döntetlen Szamosújvárnémetiben

0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

A Liga 3, tizedik csoportjának hatodik fordulóban megyei rangadóra került sor Szamosújvárnémetiben, ahol a helyi újonc, Vulturul a harmadosztályban már szinte törzsvendégnek számitó Kolozsvári Sănătatea csapott össze. Mindkét fél számára a legfőbb akadályt a zuhogó eső által feláztatott pálya minősége jelentette, amúgy is a Szamosújvár melletti község játéktere nem éppen a legjobb, mármint ezen a szinten.

A két csapat közti mérkőzés nagy érdeklődést váltott ki a kedvezőtlen időjárás ellenére elég sokan foglaltak helyet a faluvégi sportlétesítmény fedett lelátóján, még Szamosújvárról és Désről is jöttek szurkolók, hogy biztassák a sasokat, akik várakozáson felül mutatkoztak be a III. ligában. Érdekes, a vendégek is tartottak Marius Feșnic edző tanítványaitól, Miriuță László technikai igazgató két alkalommal is megtekintette a sasok bajnoki találkozóit, tehát ismerte a gárda erényeit és esetleges hibáit. Nyugtalansága beigazolódott, a németiek valóban komoly ellenfélnek bizonyultak, még akkor is, ha a Sanatatea, Sergiu Pop középhátvéd öngóljával a 27. percben megszerezte a vezetést és szünetig nem történt semmi változás az eredményjelző táblán.

Térfélcsere után aztán rákapcsoltak a hazaiak és az 55. percben Marius Bolboacă révén kiegyenlítettek és továbbra is veszélyeztették Claudiu   Chindriș kapuját, sőt volt egy kapufájuk is. A Vulturul kapusának, a 22 éves Alex Bledea hálóőrnek is meggyűlt a baja, de végül is megúszta gól nélkül.  A találkozó utolsó negyedórájában elfáradtak a csapatok, nem csoda, hiszen a nehéz, sáros talaj igazán próbára tette a játékosokat.

A kolozsvári Mircea Salomir játékvezető sípjelére a csapatok a következő szereposztásban vonultak ki a pályára:

 Vulturul: Bledea – S. Pop, Sabadâș, Bolboacă, Botond – Alexis, Kis, Văleanu, Dodo – D. Farcaș, Ciobănică. Edző: Marius Feșnic.

Sănătatea: Chindriș – Pop, Lazăr, Câmpeanu, Creț (77 Paul) – Tofana, Gaddo, Gorgotă, Aidoo – Goga (70 Cociș), Baciu (Bonț). Technikai igazgató. Miriuță László.

A hétvégén a Dési Unirea is játszott, a Marosvásárhelyi MSE 1898 vendégekén lépett pályára a hetedik csoportban. A végeredmény 1-1 volt.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük