Legújabb híreink

Minerul Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second
Az Atletic Olimpia lányai / fotó: Atletic Olimpia

Miután remekül szerepel a Liga 2 második csoportjában, a Szamosújvári Atletic Olimpia női együttese a román kupában is kitesz magáért. Az őszi forduló végén a második helyen végzett együttes sikerrel jutott túl a kupa harmadik körén is, következő ellenfele pedig a szintén Liga 2-es Asociaţia Athletic CS United Bihor.

November 22-én, szerdán Szászfenesen az Unirea stadion pályáján lépett színre a szamosújvári gárda, ahol a helyi Futballakadémia képviselője volt az ellenfele. Az Atletic Olimpia végig uralta a találkozót és gólzáporos győzelmet aratott a többnyire ifijátékosokból álló tizenegy felett. A vendégek 11-1 (5-0) arányban nyertek, ami mindent elmond a játékról. Jóformán egykapus meccs volt, akár dupla is lehetett volna az eredmény, annyira fölényes volt a szamosújvári lányok szereplése.

Az utóbbi időben tőlük már megszoktuk a nagyarányú győzelmet, akárhol szerepelnek valósággal lerohanják ellenfeleiket. Így történt ez a Kolozsvár melletti pályán is, ahol a szamosújváriak még azt is megengedték maguknak, hogy a második félidőben a tartalékokat szerepeltessék, akik gólokkal köszönték meg a bennük vetett bizalmat. A győztesek góljait Covaciu (4), Tămaş (2), Ambra Muscă (2), Borodi (2) és Sălăgean rúgták, de emellett még egy tucatnyi helyzetet hagytak ki Iulia Mera és Alexandra Iuşan edzőnők tanítványai.

Az Atletic Olimpia kezdő csapata: Pastor –Hodiş, Avasiloaie, Mera, Tămaş – Rus, Covaciu – Mihăilescu, Borodi, Iuşan – Pop. Cserejátékosok: Kiss, Malata, Alexandra Muscă, Ambra Muscă, Sălăgean, Suorăşan. 

 A helyi csapat lányai azzal az elhatározottsággal vágtak neki az új idénynek, hogy minél több ideig bentmaradjanak a kupasorozatban. Az elmúlt években kétszer is ott voltak a legjobbak között, de mindig a sokszoros országos bajnok Kolozsvári U Olimpia jutott ellenfélnek és mindkétszer alulmaradtak a nemzetközi téren is derekasan helytálló kolozsváriakkal szemben.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: