Legújabb híreink

Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Javában készülnek a tavaszi rajtra a Liga 3-ban szereplő Désaknai Minerul 1947 labdarúgói. Az év elejétől kezdve új edzőjük van a bányászoknak, a nagybányai Dan Şomcherechit a kolozsvári Dan Mugurel váltotta fel, az ő vezetésével tréningeznek a fiúk. Az első találkozáson 25 labdarúgó volt jelen, egyelőre ennyit számol a játékoskeret. A napokban három új játékossal bővült a keret. Az egyik a Marosújvári CS-től érkezett Ionuț Gorba, a másik a Csikszereda FK-től érkezett Bogdan Moga kapus (nagy szükség volt egy tapasztalt hálóőrre) és a Szatmárnémeti MSC volt csatára, Andrei Pop, aki még szerepelt a Dési Unireanál is. Amint a klub vezetői lapunknak elmondták, jöhet még egy-két újonc, de ez még nem biztos.

Több mint valószínű a désaknai alakulat a nemeszsuki fogja lebonyolítani a visszavágó hazai találkozóit is. Jelenleg éppen folynak a tárgyalások a sporttelepet fenntartó községháza és a klub vezetői között. Az ellenben biztos, többet nem játszanak a révkolostori pályán, amelynek minősége nem a legmegfelelőbb.

Már ismert a Minerul 1947 barátságos mérkőzéseinek menetrendje. Az első ellenőrző összecsapásra január 27-én kerül sor a IV. ligában szereplő Tordai Sticla Arieșuș gárdájával, majd az Aranyosegerbegyi Viktória (február 3), Besztercei Glória (február 7), „U” FC utánpótlás csapata (február 10), Marosvásárhelyi SE (február 14), Kolozsvári Viitorul (február 17), Nagybányai Minaur (február 21) és a Kolozsvári Sănătatea (március 2) lesznek az ellenfelek.  Kilátásban vannak más meccsek is környékbeli együttesekkel, minden a pályák minőségétől és az időjárástól függ.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: