Legújabb híreink

Minerul Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second
Elgázolták a tordaiakat a désaknai bányászok / fotó:

Sikeresen kezdték a barátságos mérkőzések téli sorozatát a Désaknai Minerul 1947 labdarúgói. Az alakulat újonnan kinevezett kolozsvári edzője, Dan Mugurel egy teljesen felújított csapattal vágott neki a téli alapozás második szakaszának, miután két hétig a nemeszsuki pályán csak a fizikai erőnlét fejlesztésére fektette a hangsúlyt. Az ellenőrző találkozók menetrendjét a kolozsvári Unirea sporttelepen nyitották meg, ahol ellenfelük a IV. liga nyolcadik helyezettje, a Tordai Sticla Arieşul volt. A műfüves pályán lezajlott összecsapás a bányászok 7-0 (4-0) arányú győzelmével végződött. A gólzáporos siker találatainak szerzői Bogdan Pop (2), Andrei Pop (2), Bebe Doroftei (2) és Raul Cristea voltak. Akár dupla is lehetett volna a fölényes győzelem, ha a désiek kihasználják a többi helyzeteiket.

Örvendetes, hogy az idei télen érkezett újoncok beilleszkedtek az együttes játékába, rájuk akár a tavaszi forduló első meccsén már számíthat az új mester. Máskülönben, az elmúlt napokban két új játékos érkezett a gárdába. Alex Giurgean visszatért anyaegyesületébe, miután megfordult a kolozsvári CFR 1907 II, a Dési Unireanál, valamint az Újszentesi Săgeata alakulatában. A másik újonc az U FC ifjúsági központjának neveltje, Alex Bledea kapus, aki az egyetemisták nagycsapatában is szerepelt, méghozzá abban az évben, amikor a II. ligából feljutott az élvonalba. Ő a Dés melletti együttes újonnan leigazolt második kapusa, miután az év elején a Csíkszeredából átjött Bogdan Moga is erősítette a bányászokat.

A désaknaiak újabb ellenőrző mérkőzésére február 3-án, szombaton kerül sor, amikor az ugyancsak IV. ligás Aranyosegerbegyi Victoria lesz az ellenfél.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: