Legújabb híreink

KIFOR stadion Mezőség ma
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

A földalatti hűvőshöz szokott désaknai bányászok egyszerűen elszundiztak a forró félixfürdői termálvízben és az alapszakasz utolsó fordulójában újabb vereséget szenvedtek, ezúttal a Lotus legénységétől.

A váradszentmártoni pályán lebonyolított mérkőzésnek csak a bihariak szempontjából volt tétje, ugyanis a hazai gárda még remélt a felsőházba jutásra. A vendégek az előző fordulóban otthon szenvedett csúfos (0-5!) vereség után becsületes helytállás vágyával utaztak a Nagyvárad melletti községbe, ahol tisztes szereplésre voltak felkészülve. Igenám, de terveiket áthúzták a hazaiak, akiknek nemcsak a három pont kellett, hanem egy minél nagyobb arányú győzelem. Az első 45 perc végén még úgy nézett ki a dolog, elérik céljukat, de szünet után ahogy teltek a percek a Lotus játékosai egyre gyakrabban közelitették meg a Papp Raul védte kaput. Két ilyen gyors ellentámadás során születtek meg a gólok is.

A 60. percben Darius Gheban volt eredményes, míg a 81. percben Raul Tămaș állította be a 2-0-ás végeredményt.

A találkozó végén, azonban, ahelyett, hogy örvendjenek a sikernek, a félixfürdői labdarúgók lehangoltan hagyták el a játékteret, ugyanis közben megkapták a hírt, hogy Máramarosszigeten a hazaiak a 92. percben, azaz hosszabbításban gólt szereztek a Nagykárolyi CSM elleni összecsapáson, így a máramarosiak jutottak fel a felsőházba. Így, újból a désiekkel kerültek egy csoportba az alsóházban.

Végül, íme a Minerul UMT 1947 feleállítása: Papp Raul – Maxim, Harfaș, Poenar, Gorba – Cristea, Ferhaoui, Solabi, Giurgean – Spătăreanu, Godonin. Edző: Dan Roman.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: