Legújabb híreink

gyógyszerészeti múzeum szabadnapos győztes rajt Salamon templom óraátállítás
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Megtört a jég és két sorozatos vereség után a hétközi 15. fordulóban nyertek a Dési Unirea röplabdázói, 3-0-ra győztek az újonc CSM Suceava ellen.

A sétatéri sportcsarnokban lebonyolított találkozót mindvégig a désiek uralták és kivéve a harmadik szettet fölényesen nyerték meg mindhárom menetet. Megvallva őszintén, már első perctől kezdve esélyesek voltak a hazaiak, akik a gyengébb együttesekkel vívott meccseken mindig felülkerekedtek. Így történt az újonc szucsávaiak ellen is, akik újabb vereséget szenvedtek és akik nehezen bírjak az iramot az A1 bajnokságban, ahol mások az igények, mint a másodosztályban

Tămaş Stelian Ovidiu edző tanítványainak csak a harmadik szettben volt nehezebb dolguk, a moldvaiak mind gyakrabban közelitették meg őket és bizony nem hiányzott sok, hogy egy ponttal térjenek haza. Élvezve a hazai közönség biztatását, a dési röplabdázók nem akartak szégyent vallani (kevés ellenféltől rabolt el szettet a CSM) és végül is a szorosabb utolsó menetet is megnyerték. 

A désiektől két játékost emelünk ki, mindkettő 13-13 pontot szerzett a szerda esti összecsapáson. Silviu Suson másodedzőről és Andrei Bălăi fiatalról van szó, akik ezúttal eredményességükkel megelőzték a brazil Simoes Rosa Santanat. A vendégektől csak Ciubotoriu Cosmin   Robert tűnt ki 7 ponttal. Édes kevés egy tisztességes helytálláshoz.

Február 4-én, szombaton a Horea Demian sportpalotában megyei rangadóra kerül sor az CS Universitatea és a Dési Unirea között. A táblázat 7.helyét elfoglaló désiek az esélyesek, de egy ilyen helyi derbin minden lehetséges.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: