Legújabb híreink

Slobozia szabadnapos székesegyház Márton nap viszhang
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second
Coician első gólja / fotó: Riti József Attila – hivatalos

Utolsó felkészítő mérkőzését játszotta szombaton délelőtt (132 szurkoló jelenlétében) a Dési Unirea. Ellenfele a Liga 3-as Beszterce-Naszódi CS Gloria 2018 volt, melyet 7-2-re győztek le.

A Désen szervezett találkozó a beszterceiek góljával kezdődött, melyet az 1. percben szerzett Alex Stoica. A korai gól szárnyakat adott a vendégcsapatnak, melynek játékosai nyomást gyakoroltak Răilean kapujára, de a hazai védelem résen volt.

A CS Gloria 2018 kezdeti lendülete lassan, de biztos alább hagyott, az Unirea játékosai így átvették az irányítást és Angelo Cocian fejes góljával, a találkozó 30. percében kiegyenlítették az állást.

Az egyre erősödő dési nyomás az első félidő végén érett be, amikor Alexandru Gîț góljával átvették a vezetést.

Szünetben Dragoș Militaru, dési vezetőedző feltüzelte játékosait, akik motíváltabban jöttek ki az öltözőből és még 5 gólt lőttek.

A mérkőzés 54. percében Cocian duplázott, majd a 66. és 74. percekben Gîț újabb két gólt szerzett és triplázott. Angelo Cocian és Alexandru Gîț mellett Daniel Pop (7. perc) és David Maftei (87.) is szereztek egy-egy gólt.

A vendégcsapat második gólját Carl Ghanaian szerezte bűntetőből, a 85. percben. A játékos a Kolozsvári CFR-től érkezett kölcsönbe, Besztercére.

Jövő hétvégén kezdődik a pontvadászat a Liga 2-ben is. A dési csapat első ellenfele az FK Csíkszereda lesz, melyet hazai pályán fogadnak.

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: