Legújabb híreink

Szék vereség női szervezet pályaválasztás vereség
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Eredményes őszi idény után január 10-én, kedden újból találkoznak a II. ligában szereplő Dési Unirea labdarúgói. Sok változás nincs a játékoskeretben, csupán Razvan Greu távozása jelent újdonságot a dési alakulatnál.
Dragos Militaru edző tanítványai két hétig otthon, azaz a sétatéri stadion környékén edzenek, ahol a fő hangsúly a fizikai erőnlét fejlesztésére irányul. Az elmúlt idénytől eltérően, a klub vezetősége úgy döntött az idei év elején külföldi edzőtáborozást szervez a dési gárdának. Január 30. és február 10. között a csapat Törökországban, Antalyan edzőtáborozik, ahol három felkészítő mérkőzést játszanak (meg nem nevezett ellenfelekkel). Addig két ellenőrző mérkőzést játszanak: január 21-én a Szatmárnémeti MSC, január 28-án a Besztercei Glória ellen. A törökországi tartózkodás után még lebonyolítanak egy barátságos találkozót az FK Csíkszereda ellen.
Dés környékén mindenütt átázott talaj jellemzi a sportpályákat, kivéve Nagyiklódot, ahol műfüves játéktér fogadja a téli felkészülést végző együtteseket. Ott a kolozsvári csapatok mellett máramarosi és szilágysági csapatok játszanak ellenőrző mérkőzéseket. Több mint valószínű, a Dési Unirea is ott fogja kipipálni a felkészülő mérkőzéseket is.
Az őszi fordulót a táblázat ötödik helyén zárta a Dési Unirea 27 ponttal. Összesen 7 győzelemmel, 6 döntetlennel és 3 vereséggel fejezte be a bajnokság első felét, ami minden várakozást felülmúlt. A visszavágó első mérkőzését idegenben, a Temesvári Ripensia ellen játsszák a désiek.
Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: