Legújabb híreink

KIFOR stadion Mezőség ma
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

A Désaknai Minerul 1947 labdarúgóiról igazán elmondható nincs szerencséjük a mérkőzések hajrájában. Jóformán, inkább pechről beszélhetünk, mint véletlenről. A hétvégi harmadik fordulóban is megjárta a dési együttes (1-2 a Zilahi SCM ellen), miután azelőtt egy héttel Máramarosszigeten is a hosszabbításban kaptak egy tizenegyest. Áldatlan helyzet, ami felelőtlenséggel is magyarázható, ugyanis mindkét találkozón beálltak védekezni, tartva az eredményt, aminek ugye megvolt a következménye.

Kétéves szünet után (közben Nagyiklódon és Nemeszsukon bonyolítottak le a hazai mérkőzéseiket) a bányászgárda visszatért a révkolostori pályára, ahol, úgy látszik nincs szerencséjük.

Az első félidőben szoros volt a küzdelem, mindkét fél igyekezett minél távolabb tartani a labdát saját térfelüktől. A désaknaiaknak volt azért néhány helyzete, de a szilágyságiak kapusa, Bogdan Miron nagyot védett.

Szünet után sem változott sokat a helyzet, és amint az várható volt a bajnokság megnyerésére törekvő zilahi alakulat Ştefan Nikolics révén megszerezte a vezetést. Ez a 74. percben történt, de a vendégek öröme nem tartott sokáig, ugyanis a désiek a 83. percben kiegyenlítettek. Akkor Cătălin Milchiş volt eredményes és úgy néztek ki a dolgok, marad az igazságos döntetlen. Igenám, de a bányászok újból megbuktak az utolsó pillanatban. Mihai Motan târgoviştei játékvezető három perc hosszabbítást ítélt, amikor a zilahiak középpályása, Vlad Fălcăşan betalált a tehetetlen Patrik Toderean kapujába, megszerezte csapatának a három pontot és továbbra is maximális (kilenc) ponttal tartva a táblázat első pozícióját. Így vesztett újabb értékes pontot a Minerul 1947, amely sorozatban már másodszor járja meg az utolsó percekben.

A désaknai csapat felállása: Patrik Toderean –   Mihai Maxin, Emanuel Negru, Cătălin Milchiş, Darius Mureşan – Darius  Negrean , Ionuţ Paşcu, Raul Cristea, Bogdan Sucitu – Cristian Silaghi, Florin Dan. Edző: Dan Şomcherechi.

Székely Csaba       

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: