Továbbra is pont nélkül az Atletic Olimpia

0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Ahogy telnek a fordulók, a IV. ligában egyre gyakrabban jelennek meg a nem várt eredmények. Itt van élő példa, a hétvégi Alsódetrehemi Unirea – Désaknai Minerul 1947 II találkozó. Senki sem várta, hogy a vendégek győztesen hagyják el a táblázat második helyezettjének pályáját. Nagy meglepetésre, a több újoncot felvonultató bányászok 3-2 (1-0) arányban nyertek és tegyük mindjárt hozzá, teljesen megérdemelten. Miután a III. ligában szereplő első csapat ugyancsak nagy meglepetésre 3-1-re győzött Zilahon, a szatelitegyüttes labdarúgói az alsóbb osztályban is bizonyítottak, méghozzá egy jó képességű együttes otthonában. Mindazok a szurkolók, akik az esős időjárás ellenére kivonultak a Torda melletti község korszerű sportpályájára nem volt mit megbánniuk, öt gólt láthattak. A hazaiaktól Chişu és Neşan voltak eredményesek, míg a nyertesektől Raul Suciu (2) és Amarii Robert értek el találatot. 

Ha nem sikerült az Unireanak otthon biztosítani a három pontot, sikerült fölényesen győzniük Szászfenesen ay Academia de Fotbal ellen az éllovas Tordaszentmihályi Arieşulnak. A táblázat első helyezettje remek játékkal 6-0 (4-0) arányban egyszerűen lehengerelte az ifikből álló alakulatot. Az Arieşul góljait Lamah, Gall, Busuioc(2) és Varga (2) szerezték, javítva gólarányukat.

Aranyosegerbegyen környékbeli rangadóra került sor a Victoria és a Tordai Sticla Arieşul között. Az első húsz percben még eléggé szoros volt a küzdelem, de aztán a tapasztaltabb hazaiak megugrottak és nem kevesebb mint öt góllal terhelték meg az ifikkel pályára lépő tordaiak kapuját. Az eredmény 5-0 (2-0) volt a Victoria javára. A nyertesektől megint kitűnt Paul Cubleşan csatár, aki három góllal járult hozzá csapata sikeréhez. A másik két találatból egy öngól volt, míg az eredményjelző táblát Bondor gólja zárta.

Szamosújváron a hétvégén sem sikerült győznie az Atletic Olimpiának a szomszédos Nagyiklódi Unireaval szemben. A vendégek 1-0 (0-0)-ra  nyertek. Az összecsapás után Florin Moldovan edző az öltözőben „fejmosást” tartott a bajnokság eddig eltelt négy menete után 0 pontos játékosainak.

A 4. forduló utolsó két mérkőzésén: Szamosújvárnémeti Vulturul 2020 – Nemeszsuki Reménység 2-0 (1-0) és Magyargorbói Viitorul – Viitorul Mihai Georgescu    3-0 (1-0).

A táblázat első helyét a Tordaszentmihályi Arieşul foglalja el 12 ponttal, második az Aranyosegerbegyi Victoria 10 ponttal, mig harmadik a Viitorul 2020 kilenc ponttal (egy találkozóval kevesebb). Utolsó helyen a 0 pontos Szamosújvári Atletic Olimpia áll.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük