Új edző a dési röplabdacsapatnál

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second
Nikolaos Gitzakos /fotó: C.S. Unirea DEJ

Az új idénytől kezdve új edzője van a Dési Unireánál. Figyelembe véve az elmúlt bajnokságban elért gyenge eredményeket, a klub vezetősége úgy döntött változtat a kispadon és idegen szakembert hozott a Szamos parti alakulat élére. Ez nem más mint a görög Nikolaos Gitzakos, aki utoljára a PAOK Szalonik együttesét készítette fel. Az európai szinten is elismert gárdánál kiváló teljesítményt nyújtott játékosként és szakemberként is. Éppen az új edző tapasztalatát tartották szem előtt a dési klub vezetői, akik az új évadban gyökeres változást várnak a régmúltú csapat szereplését illetően.

Gitzakos húsz alkalommal szerepelt a görög válogatottban is, ahol el volt ismerve tehetsége és játékereje. Nem véletlenül őt választották a désiek trénernek, akitől sokat várnak a szurkolók is, hiszen a tavalyi bajnokságban nem voltak megelégedve kedvenceik várakozáson aluli szereplésével. 

Alireza Abalooch

A szaloniki Ariostotól Főiskolai pedagógiai karának végzőse éppen megfelel a követelményeknek, gazdag és sokoldalú tapasztalata sokat javíthat a Kolozs megyei röplabdázók játékán. Az elmúlt idényben tizedik helyen végzett együttestől jobb szereplést várnak és ehhez az új szakember is hozzájárulhat.

Ami az Unirea nyári felkészülését illeti, a klub irányitói még nem döntötték el a kezdési időpontot, addig is az új görög edző ismerkedik a játékoskerettel és a rendelkezésre álló anyagi körülményekkel.  Egyelőre négy játékost igazolna a klub, köztük Alireza Abalooch iráni és Mohamed En-Nakhai marokkói játékos is, akit ma mutattak be.

Alizera Abalooch 26 éves és eddigi pályafutása alatt játszott hazájában Iránban, Törökországban, Indiában, Mongoliában és Libanonban. Désre a libanoni Blat csapattól igazolt.

Mohamed En-Nakhai

Mohamed En-Nakhai pályafutását Marokkóban kezdte, de játszott még Spanyolországban, Franciaországban és Görögországban is. Désre a görög Hefestus Florinastól igazolt.

A tavalyi évhez viszonyítva az idén korábban látnak hozzá az edzésekhez és nincs kizárva a hegyvidéki alapozás is, ami a múlt nyáron elmaradt, de erről még nem döntöttek a klub vezetői.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük