Legújabb híreink

Agnus rádió szabadnapos Minerul szórvány tanévnyító
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
Vereséget szenvedett a Dési Unirea röplabdacsapata / fotó: C.S. Unirea DEJ

A désikének nem sikerült megismételni az előző fordulóban Bukarestben a Ştiinţa elleni jó szereplést, igaz sokkal tapasztaltabb ellenféllel álltak szembe. A CSM Constanța (a híres, volt bajnok Tomis jogutódja) mindig is sok fejtörést okozott a désieknek és legtöbbször alul is maradtak, attól függetlenül, hogy hol került sor a köztük levő találkozóra. Valahogy így történt a hétvégi meccsen is, amely 90 percet tartott, a hazaiak igyekeztek tartani a lépét a tengerpartiakkal. A konstancaiak 3-0 (22,28,23) arányban nyertek, de a désiek sem hagyták magukat, végül is a nagyobb tapasztalattal rendelkező és több idegenlégióst szerepeltető vendégek kerültek ki győztesként.

A CSM legjobb játékosa az argentin Valentino Vidani volt, aki egymaga 19 pontot szerzett csapatának.  Az Unireatól két röplabdázó nevét említjük, mindketten 17 pontot értek el. A brazil Simoes Rosa Santanaról és Andrei Grigoraşról van szó, akik a konstancaiakkal szemben is bizonyítottak. Rájuk mindig számíthat Ovidiu Stelian Tămaş edző, aki a szombati összecsapás előtt bevallotta, nehéz lesz nyerni az erősebb és tapasztaltabb játékoskerettel rendelkező dobrudzsaiak ellen. Így is volt, de azért ki kell emeljük, az Unirea igyekezett felzárkózni a vendégekhez. Már maga az a tény, hogy a párharc egy és félórát tartott, mindent elmond a szoros küzdelemről.

A következő fordulóban újabb nehéz erőpróba előtt állnak a désiek, Bukarestbe látogatnak a táblázat második helyezettje Steaua otthonába.

A tabella állása

www.eredmenyek.com

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: