Legújabb híreink

RMDSZ népírtás Dés Kemény Csicsergők
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second
Évvégi összejövetelen a szamosújvári focicsapat lányai / fotó: Claudiu Capra

 A szokáshoz híven a szamosújvári Atletic Olimpia klub vezetősége kiértékelte a labdarúgó csapatok idei szereplését. Ha a IV. ligában szereplő fiúk esetében nincs mit ünnepelni (a kullogók között végeztek), a II. ligás női együttes, azonban, minden várakozást felülmúlt és a 2.  csoportban az őszi idény zárásakor a táblázat harmadik helyét foglalja el 20 ponttal, ugyanannyival, mint a második helyezett kolozsvári Universitatea Olimpia Műegyetem CFF szatelitalakulata. Tehát, Iulia Mera edzőnő tanítványai igazán kitettek magukért és remek szerepléssel fejezik be az idei esztendőt. A teljesítményt meg is hálálták a klub vezetői és egy kiértékelő ünnepségre hívták meg a játékosokat. A hagyományos bankettre a sétatér szélénél található Kimbo étteremben került sor, ahol mindvégig a zene kíséretében jó hangulat uralkodott, hiszen volt is miért. Kilin Csaba klubelnök már a lányok megérkezésekor külön köszöntötte a sikerkovácsokat, akiknek ajándékcsomagot nyújtott át.

Ha a tavaly ilyenkor a labdarúgók fényképeit tükröző 2022-es falinaptárt is kaptak a keret tagjai, az idén ugyancsak a lányok képeit ábrázoló jegyzetfüzetekkel térhettek haza. Természetesen, nem maradtak el az ilyenkor szokásos ajándékok sem, amelyet igazán megérdemeltek a kisváros női labdarúgói. Következett a közös tánc mindenki jól szórakozott a zene közepette. Közben az alakulat edzője kiértékelte minden játékos teljesítményét, közölve, a tavaszi visszavágóra az előkészületeket már január közepén elkezdik a sétatéri pályán. Ha lesz lehetőség, nem marad el a hegyvidéki alapozás sem. Utoljára Széken töltöttek el egyhetes táborozást az annakidején még a III. ligában szereplő gárda tagjai.

       A szamosújvári Atletic Olimpia női focicsapat a bajnokság első felét a harmadik helyen zárta 20 ponttal és 28-8-as gólaránnyal. A mérleg 6 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: