Drágul a szemétszállítás Széken

0 0
Read Time:51 Second

A széki önkormányzat által közzétett nyilatkozat szerint a községben drágulni fog a szemételszállítási díj. Az illetékesek a drágulást a szállítási költségek emelkedésével indokolják. A szolgáltatás árra Széken eddig 50lej/év/fő volt (ami 4,66 lej volt), mostantól pedig 25 lej/fő/hónap lesz.

„Figyelem!

A megnövekedett szállítási költségek miatt hamarosan drágulni fog a szemétdíj. A helyi önkormányzat nem fizetheti tovább ennek a szolgáltatásnak a különbözetét/többletköltségeit, amelyek a jelenleg befizetett személyenkénti 50 lej/fő/év összegnek az 5-6-szorosára rúgnak évente.  Ebből kifolyólag – a megyében lévő többi községhez és városhoz hasonlóan – a helyi önkormányzat arra kényszerül, hogy a közeljövőben 25 lej/fő/hónap szerinti összegbe határozza meg ennek a közszolgáltatásnak a díját. 

Továbbá, ki szeretnének hangsúlyozni ismételten azt is, hogy a megjelölt napokon a háztartásoknak kiosztott kukák közül a fekete színűt helyezzék ki, amibe csak és kizárólag háztartási hulladékot tegyenek! A szelektív gyűjtéssel kapcsolatosan – a szolgáltatóval megkötésére kerülő új szerződést követően – hamarosan friss információval jelentkezünk.”Sic Info

Borítófotó: kinska leefa képe a Pixabay -en.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük