Legújabb híreink

Bánffy-kastély EURO 2024 román kupa Lászlóffy-ház válogatott
0 0
Read Time:46 Second
Az egyirányú utca / Primaria Municipiului Gherla

Szamosújvár közlekedési hálózata friss változásokat élt meg az elmúlt napokban, amelyek közül a legfontosabb a Frasinului utca egyirányúsítása. Az Új negyedben található rövid, de forgalmas út május 12-én, pénteken 14:00 órától egyirányúvá válik, a Gelu utca felől a Stejarului utca irányába.

Az új szabályok betartása nagyon fontos az autósok és a gyalogosok számára egyaránt. A rendelkezés bevezetésének fő célja a közlekedési torlódások csökkentése, amelyek a kétirányú forgalomban jelentkeztek a Frasinului utcán. A város vezetése reményei szerint az egyirányúsítás javítani fogja a közlekedési helyzetet a városban, és biztonságosabbá teszi az utakat.

Az új szabályokat a közlekedési táblák segítségével jelzik majd az autósoknak. Az új rendszerrel kapcsolatos információk a város honlapján és a helyi médiafelületeken is elérhetők lesznek, hogy minél több ember értesüljön az új szabályokról.

Az új szabályokat mindenki köteles betartani, és bízunk benne, hogy az új rendszer javítja majd a közlekedési helyzetet az említett városrészben.

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: