Legújabb híreink

Minerul Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second
Epreskerti Majális

2023. május 20-án, szombaton, a téglagyári erdő tisztásainál szervezik az Epreskerti Majális V. kiadását. Az idei évben is felejthetetlen élményekben lesz részük azoknak az érdeklődőknek, akik kilátogatnak majd a természet ölében szervezett rendezvényre.

A programok között kiemelt helyet foglal el a bográcsos ételek főzőversenye, ahol az ínycsiklandó illatok és ízek mindenkit lenyűgöznek majd. A bűvészmutatványokkal pedig elvarázsolják majd a látogatókat, miközben a lovaglás lehetősége feleleveníti a régi idők romantikáját.

Ha szereted a történelmi hagyományokat, ne hagyd ki a lovas-íjász bemutatót és a történelmi hagyományőrzők látványos előadásait. Az egyik érdekesség, hogy felállítanak egy jurtát is, ahol betekintést nyerhetnekk őseink világába.

Az Epreskerti Majálison gondoltak a kutyabarátokra is! Egy kutyás bemutató keretében megnézhetik, milyen különleges képességekkel rendelkeznek a kiképzett ebek. Emellett az íjászat és a sportjátékok is szórakoztató kihívásokkal várnak mindenkit.

A zenei élvezetekért sem kell messzire mennünk. A fúvószenekari produkciók a hangulatot fokozzák majd, míg a kis koncertek színesítik a rendezvényt. És hogy ne csak a szórakozásról legyen szó, tombolán is részt vehetnek az érdeklődök.

A gyerekek sem maradnak program nélkül, hiszen a gyerek- és családos programokon keresztül garantáltan szórakoztató élményekkel lesznek gazdagabbak.

Ne maradjon le az Epreskerti Majálisról, ahol a természet szívében találkozik a vidámság és a kikapcsolódás!

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: