Legújabb híreink

Minerul Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Sorozatban a harmadik Liga 3-as csapattal szervezett barátságos találkozót a Dési Unirea. Ezúttal a 8. csoport élenjáró együttese, a Dévai MSC volt az ellenfelük, a helyszín, amint azt már ezen a télen megszoktuk, a kolozsvári Unirea sporttelep volt. A Hunyad megyei alakulat komoly ellenfélnek bizonyult és amint az eredmény is (0-0) igazolja szoros küzdelem zajlott a játéktéren, egyik csapatnak sem sikerült megugrania. Igaz, az Unireanak több gólhelyzete volt, de a labda sehogy sem jutott a kapuba. 

Mindjárt az összecsapás elején a nemrég igazolt Albert Hofmann kb. tizennyolc méterről egy igazi bombalövéssel próbálkozott, de a labda   elkerülte az ellenfél kapuját. Szünetig lett volna még alkalmuk a désieknek vezetéshez jutni, de Gabriel Fulga egyes-egyedül a kapussal, a kezébe rúgta a labdát.

Térfélcsere után még jobban rákapcsoltak Dragoş Militaru edző tanítványai de Florin Blaj közeli fejesét hárította a vendégek hálóőre. Igaz, az utolsó 45 percben a désiek tartalékosan álltak ki, mesterük a keret többi játékosait is pályára küldte. Egyiküket, Alex Militaru középpályásról van szó, gáncsolás miatt a játékvezető kiállította, igy öt percig tíz emberben szerepelt az Unirea.

A dési gárda február 1-től a városban edzőtáborozik, emiatt naponta kétszer is tartanak edzést, amelyből egyik a város melletti Torok strand fedett pályáján kerül sor. Még a dévaiak elleni ellenőrző meccs küszöbén is edzettek, hiszen a visszavágón jobb szerepléssel igyekeznek elkerülni a kiesést.

A hétvégi találkozót a következő felállitással kezdték a désiek: Rareş Pop  – Marian Pruteanu, Kereki Mihály, Tudor Telcean, Denis Roş – Aurelian Cuciulete, Adrian Pop, Alexandru Dulca, Cosmin Bârnoi – Gabriel Fulga, Robert Hofman.

Legközelebb, február 10-én, szombaton a Beszterce-Naszódi Gloria 2018 lesz az Unirea ellenfele. Több mint valószínű a mérkőzésre a besztercei Jean Pădureanu stadion második pályáján kerül sor.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: