Új csapattal vág neki a jövőnek a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR)!

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second
A KIFOR csapata

Összetartást jellemző atmoszféra kísérte a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR) április 18-án, Kolozsváron tartott tisztújító küldöttgyűlését, melyen jelentős döntések és értékes párbeszédek születtek az ifjúsági szervezet életében.

A tanácskozás elnöki és ügyvezető-elnöki beszámolókkal kezdődött, melyek áttekintést nyújtottak a szervezet eddigi tevékenységeiről és eredményeiről. Ezután következett az elnökségi jelöltek megválasztása, melynek következtében egy új csapat fog nekivágni a KIFOR következő időszakának.

Elnökség:

1. Szilágyi Lóránt-Márton – elnök

2. Andacs Zsolt Levente – társelnök

3. Olcsvári-Barta Péter – ügyvezető-elnök

4. Szabó-Csorba Zsuzsanna-Emese – alelnök

5. Tasnádi Márta – alelnök

6. Rés Konrád – alelnök

7. Antal Géza – elnökségi tag

8. Balló Tamás – elnökségi tag

9. Siklódi Lilla – elnökségi tag

10. Balogh Mónika – elnökségi tag

Cenzor bizottság:

1. Azzola Katalin

2. Talpas Botond

3. Tasnádi István Szilárd

Az újonnan megválasztott elnökség, kiemelte jövőbeli terveit, melyek közé tartozik a közösségépítés, különös figyelmet fordítva a vidéki tagszervezetek támogatására, a Kolozs megyei néptánccsoportok felkarolására és egy olyan jövő kialakítására ahol jó erdélyi magyarnak és Kolozs megyei magyarnak lenni. Szó esett az idei évről is: ¨A 2024-es szuper-választási évben elsődleges feladatomnak érzem felkarolni a fiatal jelölteket a megyében és szervezetileg segítséget nyújtani nekik a kampányban. Azért kell dolgoznunk, hogy mind a 4 megmérettetésen legyenek ott és győzzenek a fiatalok!¨ Foglalta össze Szilágyi Lóránt-Márton, a szervezet újonnan megválasztott elnöke.

A küldöttgyűlésen olyan közéleti személyiségek biztosítottak támogatásukról a fiatalokat, mint Csoma Botond, parlamenti képviselő, a Kolozs megyei RMDSZ elnöke, valamint Oláh Emese, Kolozsvár magyar alpolgármestere, és Vákár István, a Kolozs megyei Tanács alelnöke.

Az új elnökség és cenzorbizottság beiktatása új lendületet és frissítő szemléletet hoz a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum tevékenységeibe, melyeket az ifjúság javára és érdekében fognak végezni.

KIFOR

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük