Legújabb híreink

KIFOR stadion Mezőség ma
0 0
Read Time:55 Second

Már közeledünk a Liga 3 tavaszi rajtjáig és a Désaknai Minerul 1947 háza táján még mindig nincs minden rendben. Miután az idei év elején több új játékos érkezett a dési alakulathoz, az elmúlt napokban a másodedzői szerepet is új tréner vette át. A klub vezetősége visszahozta a kispadra Cosmin Corovei másodedzőt, aki február közepétől Vlad Borșant helyettesíti. Az utóbbi ezután a gyermek és ifjúsági központért felel.

 A Dan Roman – Cosmin Corovei kettőssel az élen a Bányász a múlt napokban Szászrégenben szerepelt újabb barátságos mérkőzésen, ahol 0-3 arányú vereséget szenvedett a helyi, ugyancsak Liga 3-as Avântultó. A vendégek egy teljesen új tizeneggyel kezdték a találkozót, amely Így mutatott: Bledea – Blidarcon, Harfaș, Boateng, Mic – Cristea,  Giurgean, Prangate, Cobîrzan – Solabi, Jeler. Többségük, az idei télen kerültek a bányászokhoz.

Visszatért anyaegyesületéhez Mihai Maxin csatár is, aki egyéves kihagyás után lépett újra pályára. Máskülönben, ő 2020 óta viseli a bányászcsapat színeit.

E hétvégén újabb ellenőrző mérkőzésen érdekelt a désaknai gárda, március 1-én, pénteken , a kolozsvári Herbák stadion műfüves pályáján a helyi Sănătatea csapatával játszik.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: