Besztercén is győzött a Dési Unirea

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Tovább folytatja sikeres szereplését az idei tél felkészülő mérkőzésein a II. ligás Dési Unirea. Igaz, eddig a Vajdahunyadi Corvinul együttesen kívül csak III. ligás ellenfelekkel léptek pályára  Dragoş Militaru edző tanítványai. Mind a három ellenfél a III. liga 8, 9. és 10.csoportjainak éllovasai, tehát nem éppen könnyű  vetélytársak. 

A hétvégén Besztercén szerepeltek a désiek, ahol  a sétatéri Jean Pădureanu stadion egyes pályáján a helyi, régi hagyományokkal rendelkező Gloria 2018 alakulat volt az ellenfelük. Az Unirea ezúttal is felülkerekedett és végül 2-1 (1-0) arányban nyert. 

A vendégeknél először állt a kapuban a szatmárnémeti származású Sebastian Moroz, aki utoljára a Bukarest melletti CS Tunari gárdájában szerepelt, de azelőtt a Ploieşti Petrolulnál volt leigazolva. Désen egyelőre próbajátékon van, de, amint Besztercén is megmutatta, lehet rá számítani a tavaszi idényben. A klub vezetősége e hét folyamán dönt sorsáról. 

A désiektől Cornel Bîrnoi (26. perc) és Tudor Telcean (77. perc) voltak eredményesek, mindketten az év elején érkeztek az Unireahoz és úgy látszik mindketten be is váltak.  

A hazaiak találatának szerzője James Amasihohu volt a 72. percben. A szünet után beállt Rareş Pop kapus is, és  az 52. percben kivédett egy tizenegyest. 

Az Unirea  a következő felállítással kezdte az esőben lebonyolított összecsapást: Rareş Pop – Marian Pruteanu, Kereki Mihály,  Tudor Telcean, Denis Roş – Cristian Chira, Adi Pop, Alexandru Dulca, Robert Hofman – Florin Blaj, Cornel Bîrnoi. Szünet után egy teljesen más tizenegyet küldött pályára a désiek mestere, aki már most eldöntheti a hivatalos meccseken esedékes keretet.

E hétvégén, a téli alapozás utolsó megmérettetésén az Unirea a Liga 2 első helyezettjével, a Sellenberki CS együttesével játszik. A helyszín és az időpont még nincs eldöntve, a napokban közli a klub vezetősége.

Székely Csaba

A borítókép archív felvétel

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük