Legújabb híreink

Szék vereség női szervezet pályaválasztás vereség
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second
Asteroids / fotó: Diáktanács

A Kemény Zsigmond Elméleti Líceum diákjai május 3. és 5. között garantált szórakozásban vehettek részt iskolai tevékenységük után, ugyanis újra megszervezésre kerültek a Diáknapok.

Mint az megszokott, 10 fős csapatokban jelentkezhettek és versenyezhettek maguk között a diákok. Eddigi éveknél is nagyobb érdeklődést mutattak a diákok, ugyanis idén 8 csapat vett részt a Diáknapokon, ezen felül pedig az esemény szervezői is egy említésre méltó 13 résztvevővel tették pontra a rendezvényt. Az esemény kezdő szikráját egy hétfő esti nyitóbuli adta, melynek meghívottja és fellépője PIXA volt. A résztvevők tehát már a versenyek kezdete előtti napon rá tudtak hangolódni az eseményre.

A résztvevők

A keddi napon minden csapat bevonulója és rövid kommunikációs játékok után, a diákok közösen kivonultak a város stadionjára, ahol olyan különböző játékokon mérhették össze tudásukat, mint a méta, staféta, és a papírsüllyesztős. A kinti sporttevékenységeknek egy váratlan eső vetett véget, de a buli még így is folytatódni tudott az iskolában, ahol ezúttal a csapatok énektudásukat bizonyíthatták a zsűrik előtt.

A szerdai nap már verőfényesebben indult. A nap első programja egy Stand-Up előadás volt. A kacagás s nevetés itt is velejárója volt a dolognak. Ennek folytatásában rekeszmászás, póker, asztali tenisz, valamint egy facetime-ot igénylő kommunikációs játék volt. Rövid szünet után el is kezdődött a várva-várt focibajnokság. A győztes kihirdetését követően újabb csapatjátékok következtek, melyekben a vizeződés, az ugrások meg a csúszások elkerülhetetlenek voltak. Mindezek végén, csak hogy teljes legyen a kép, egy divatbemutatóval zárult a második nap, ahol a csapatoknak különböző témáknak megfelelően kellett beöltözni.

A csütörtöki nap, habár fáradalmak között is, de egy hosszú, 3 órán át tartó akadálypályás programon vehettek részt a csapatok sportosabbjai. Egy lufis játékot követően aztán szünetre bocsátották a csapatokat, míg a szervező csapat megbízottjai összeszámolták a csapatok pontjait. Elemzések után, elérkeztünk a 2022-es Szamosújvári Diáknapok záróestjéhez, amire az esemény támogatói is hivatalosak voltak. Főtámogató: Téka Alapitvány. Az eredményhirdetést követően pedig kinek öröm, kinek bánat volt szívében. Egy dologban biztosak vagyunk azonban, az ASTEROIDS (győztes csapat) biztosan felemelt fővel távozott a helyszínről. A nyertesek, VIBE Fesztivál jegyekkel gazdagodhattak.

Diáktanács

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: