Legújabb híreink

KIFOR stadion Mezőség ma
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
Dragoș Militaru

Több heti várakozás (és tárgyalás) után a Dési Unirea végre bejelentette az új edzőt, aki már vezette a klubot. A Dési Unirea új vezetőedzője Dragoș Militaru lesz, őt segítik Eusebiu Şuvagău és Moundir Moussaddak. Kapusedző Vasile-Mircea Șleam lett.

Amint a bekezdésben írtuk Dragoș Militaru már vezette a csapatot, 2020 januárja és 2023 júniusa között. Ez volt a dési csapat hosszú történetének egyik legsikeresebb időszaka, amikor megismételte korábbi teljesítményét és a 2022 – 2023-as idényben a hatodik helyen végezte a bajnokságot.

Ugyancsak ma jelentették be az új klubelnököt is, aki Adrian Gavriș lesz. Klubelnököt azért kellett kinevezni, mert a korábbi elnök, Gabriel Magdaș október 15-én távozott a csapattól. Távozásakor a következőket nyilatkozta: „szedjétek össze soraitokat és tegyétek úgy, hogy a szép történet folytatódjon.”

Adrian Gavriș

Az új elnök mindenki számára ismeretlen, semmi érdemlegeset nem találtunk róla. Annyi biztos, hogy semmi köze sem volt eddig a futballal. A dési szurkolók azt állítják, hogy pártember és politikai alapon került a klub élére és, hogy korábban a polgármester sofőré volt. Az új elnök személyéről kérdeztük a klub sajtóosztályát, akik egyelőre csak annyit írtak vissza, hogy majd majd később válaszolnak. Amint ez bekövetkezik közöljük.

Lapunk nem kommentálja a kinevezett elnök tapasztalatát, szakmai múltját és a róla terjedő pletykákat sem.

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: