Fölényesen győztek az Atletic Olimpia lányai

0 0
Read Time:59 Second
Fölényesen győztek a szamosújvári lányok / fotó: Claudiu Capra

Sikeresen kezdték a Liga 2 bajnokságát a Szamosújvári Atletic Olimpia női csapat labdarúgói. Miután az első két fordulóban begyűjtöttek négy pontot (mind a két találkozót idegenben játszották), a hétvégi mérkőzésen fölényes győzelmet 4-0 (2-0) arattak a Szörényvári Atletic Drobeta alakulattal szemben. A sétatéri stadion pályáján lezajlott mérkőzés góljait Manciu, Moldovan, Avasiloaie és a volt román válogatott Alexandra Iuşan rúgták.

Iulia Mera edzőnő a következő csapatot szerepeltette: Bal –Negrea, Avasiloaie, Moldovan, Zăhan – Rus, Mera – Manciu, Covaciu – Jean, Iuşan.  Pályára lépett még D. Pop is. Az összecsapást a nagybányai Kemenes Norbert jól vezette.

A vendégek kérésére a meccset délután rendezték, mivel a Duna partiak csak a találkozó napján keltek útra, kora reggeltől indulva átszelték az egész országot, így kissé fáradtan álltak ki a pályára. A hétvégi 4. fordulóban a szamosújvári lányok Nagyszalontán a Bihar Atletic United ellen játszanak. Jelenleg az Atletic Olimpia a táblázat 3. helyét foglalja el 7 ponttal.

Kolozs megye másik két képviselője a második ligában a következő eredményeket értek el: Kolozsvári CFR 1907 – Nagyváradi Bihar Atletic United 5-0 (2-0) és Bukaresti Dream Team – U Olimpia Cluj II 0-2 (0-0).

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük