Legújabb híreink

Bánffy-kastély EURO 2024 román kupa Lászlóffy-ház válogatott
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Az elmúlt hétvégén a nagyiklódi arénában lejátszotta idei első barátságos mérkőzését a Liga 2-ben szereplő Dési Unirea. Dragoş Militaru edző tanítványai a Liga 3 tizedik csoportjában második helyezett Szatmárnémeti CSM együttesét fogadták, a végeredmény pedig 4-3 volt.

A Csik Tibor edzette vendégek komoly ellenfélnek bizonyultak és nem kevesebb mint három góllal terhelték meg a désiek kapuját. A „hazaiak” jobban kezdtek és már a 17. percben megszerezték a vezetést Andrei Pop révén. A CSM játékosai erre két találattal válaszoltak Barna Antal (29. Perc) és Alex Mărieş (44. perc) személyében, így szünetben 2-1-re vezettek, de térfélcsere után 3-1-re növelték fölényüket Cătălin Vaida szép góljával. Ezután, azonban következett a désiek fesztiválja, amikor két perc alatt (66.-68. percek között) kiegyenlítettek Cristian Chira és Alex Pop révén. Az Unirea labdarúgói sehogy sem nyugodtak bele a döntetlenbe, így az utolsó tíz percben valósággal lerohanták a közben tartalékokat szerepeltető vendégeket és erőfeszítésüknek megvolt az eredménye, a 88. percben Angelo Cocian betalált az ellenfél kapujába, kipipálva az idei tél első győzelmét.

Annak ellenére, hogy alsóbb osztályban szerepelnek, a szatmárnémetiek jó benyomást keltettek és nem véletlenül foglalják el a táblázat második helyét a Besztercei Gloria 2018 listavezető mögött.

A désiek következő ellenfele január 28-án, szombaton éppen a Falub Adrian edzette besztercei gárda lesz. A helyszín ezúttal is Nagyiklód.

A nagyiklódi ellenőrző meccsen az Unireanál bemutatkozott a múlt napokban a bodzavásári Gloriától leigazolt kolozsvári születésű 21 éves Răzvan Matiş középpályás, aki eddigi pályafutása során megfordult még a Viitorul Constanța, a FC Argeş és a Chindia Târgoviştei első ligás kluboknál is.

Székely Csaba

A borítókép archív felvétel

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: