Legújabb híreink

női szervezet pályaválasztás vereség Téli felkészülés hócsata
1 0
Read Time:1 Minute, 37 Second
A győztes pár Balla Péter és Martonos Nikoletta / fotó: Riti József Attila

A gólyabál különleges esemény egy középiskolás diák életében, nem volt ez máskép a szamosújvári Kemény Zsigmond Elméleti Líceum esetében is. November 3-án, a gólyák tiszteletére, díszbe öltözött a középiskola tornaterme. A bál témája pedig Disney mesevilága volt.

A bál nagy sikernek örvendett a gólyák körében, ugyanis nagy számban jelentkeztek a gólyabálra.

Az esemény tánccal kezdődött, a versenyzőt mindent kiadtak magukból, hogy minden jól sikerüljön. A második próba a karaoke volt, ami már nem volt egyszerű falat. Ezt követően több olyan próba következett, melyen a versenyzők kézügyességére volt szükség.

A résztvevő párok mind ügyesek voltak, de a zsűri, a pontszámok összesítése után a Martonos Nikoletta és Balla Péter párost hirdettek meg győztesnek.

Az esemény estig tartó bulival ért véget.

A győztes pár a következőket nyilatkozta lapunknak:

„Különösen éreztem magam, mivel 3 év után újra szervezésre került a gólyabál, aminek mi lehettünk a főszereplői. A téma a Disney volt, ennek alapján kellett párunkkal beöltözzünk. Én Csingilingi voltam, míg a párom Pán Péter. Különböző próbákon kellett megmérkőzzünk, amin azt hittük, hogy nem teljesítettünk jól. Azonban mikor kihirdették az eredményt eléggé le voltunk sokkolva. Kihirdették az első helyezettet, amit igazából akkor fel sem fogtunk. Csak összenéztünk és azt kérdeztük egymástól, hogy „ezt, hogy nyertük mi meg?”. Nagyon felemelő érzés volt, amikor a koronát a fejemre rakták, és átvettük az ajándékainkat. Köszönjük a szervezést a 12. osztálynak. A próbákat egy buli követte, aminek mindenki nagyon örült. Ezt az egészet az Avon támogatta, köszönjük a 12.-nek, hogy ezt is elintézte számunkra.”

Martonos Nikoletta

„A gólyabál a párok bevonulóival kezdődött. Ezek után jött a majonézkészítés a lányoknak, karaoke, és a krumplipucolás a fiúknak, amiben én nem voltam túl jó, hiszen két krumplit pucoltam meg a hatból. Rövid várakozás után jött az eredményhirdetés, ahol lesokkolva hallottuk, hogy nyertünk. az eredményhirdetés után jött a buli.”

Balla Péter

Riti József Attila

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: