Legújabb híreink

Slobozia szabadnapos székesegyház Márton nap viszhang
0 0
Read Time:54 Second

A Kolozs-megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) adatai szerint Szamosújváron egyetlen egy koronavírusos fertőzöttet sem tartanak számon. Már több mind egy hete városunkban 0 a fertőzési arány.

Szamosújvár mellett Bánffyhunyad a megye másik városa, ahol a fertőzési arány nullát mutat. Széken és Bálvényosváralján úgyszintén nulla az arány. Kolozsváron (0,07), Désen (0,08), Tordán (0,13) és Aranyosgyéresen (0,07) jegyeztek ugyan fertőzötteket, de a fertőzési arány alacsony maradt.

A megyében összesen alig 64 személy van karanténban. 81 településből már csak 20-ban jegyeztek betegeket.

  A legnagyobb fertőzési aránnyal rendelkező Kolozs-megyei település Katona község, ahol a fertőzési arány 1,76, összesen 3 koronavírusos beteget tartanak nyilvántartásban. A második a listán Meregyó (Mărgău) község 1,22-es aránnyal (két beteg). A többi településen a fertőzési arány nem éri el az egy ezreléket.

A megye oltási arányáról továbbra sem közöltek friss információkat, de valószínű, hogy továbbra is élen jár ezen a téren.

A teljes lista megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

http://www.dspcluj.ro/HTML/CORONAVIRUS/incidenta.html?fbclid=IwAR3-gPzguyhym65n_Zatlnbe7dD6BvVRopsoIPl7BNWsCCn7OAF6OmlKG8A

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: