Legújabb híreink

Szék vereség női szervezet pályaválasztás vereség
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second
A Dési Unirea legénysége / fotó: Morar Costan

Amint arról már beszámoltunk, január 10-én elkezdték a szokásos téli alapozást a II. ligában sikeresen szereplő Dési Unirea labdarúgói. Dragoş Militaru edző vezetésével huszonhárom játékos rajtolt a sétatéri stadionon, pontosabban: Dorin Railean, Claudiu Chindriş, Bogdan Checicheş – kapusok, Kereki Mihály, Alex Gîţ, Alin Burdeţ, Daniel Pop, Denis Roş, Eduard Meszaros, David Maftei, Gabriel Buta –hátvédek, Marius Cătinean, Cristian Chira, Angelo Cocian, Alex Militaru, Adrian Pop – középpályások, Alex Pop, Andrei Pop, Ionuţ Frăsineanu, Florin Blaj, Vlad Bogdan, Gabriel Fulga, Ciprian Călugăr – csatárok. Igazoltan hiányzott az első edzésről Tudor Vomir.

Szerdán, január 11-én az egész keret túlesett a szokásos orvosi vizsgálaton, ahol nem voltak problémák. Örvendetes, hogy 7 hónap kihagyás után rendbejött Marius Cătinean csapatkapitány jobblába, aki máskülönben a pályán volt az őszi menet két utolsó mérkőzésén.

A dési alakulat kéthetes hazai edzés után Törökországba utazik, ahol Antalya fürdőhelyen edzőtáborban készül a tavaszi visszavágóra. A már közölt ellenőrző találkozók mellett, február 10-én még játszanak egy barátságos összecsapást a III. ligás Máramarosszigeti MSC gárdájával. Több mint valószínű a mérkőzésre Máramarosban kerül sor. Azt is eldöntötte a klub vezetősége, az FK Csíkszereda elleni mérkőzés színhelye a székelyföldi város lesz.

Végezetül azt is meg kell említeni, hogy a dési városháza, amely a stadion tulajdonosa idén felújítja a gyepszőnyeget, az öltözőket és a csapat déscichegyi edzőpályáját. Mindezt Morar Costan dési polgármester Facebookon közzétett bejegyzéséből tudhatjuk.

Székely Csaba

Felvétel a csapatedzésről:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: