Legújabb híreink

Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
A Minerul első edzése / fotó: Minerul 1947 Ocna Dej

Korábban, mint az elmúlt években kezdte el téli felkészülését a III. liga tizedik csoportjában szereplő Désaknai Minerul 1947 (volt Dési Someşul). Sietségüknek van magyarázata, ugyanis a bányászoknak március 4-én van egy elmaradt mérkőzésük a Nagykárolyi Victoria CSM ellen, amelyre hazai pályán kerül sor, azaz a nemeszsuki stadionban. Ott kezdték el a felkészülést a visszavágóra Tibi Bălan edző tanítványai.

Az első edzésen 24 játékos volt jelen. Köztük találtuk a két újoncot is, azaz Mihai Onicaş volt élvonalbeli középpályást és a Kolozsvári CFR 1907 U19 ifiegyüttesétől származó Bogdan Pop labdarúgót. Mindkettő játékára már most az előkészítő találkozókon számítanak az alakulat edzői.

Január 1-től Tibi Bălan mestert Sabin Coc (a Dési Unirea volt kapusa) másodedző segíti munkájában, a kapusokkal pedig a Galaci Oţelul gárdájában is megfordult Costi Bădan foglalkozik. Velük az élen eddzenek a nemeszsuki pályán a Minerul focistái. Az elkövetkező időszakban több edzőmérkőzést játszanak, de a klub vezetősége még nem véglegesítette ezek menetrendjét. Közben új játékosok szerződtetése is napirendre kerül a Dés melletti klub háza táján.

A felnőttekkel párhuzamosan eddzenek a klub U13 és U15 ifiegyütteseinek palántái. Vlad Borşan edző irányításával az ifik az alsókosályi pályán készülnek a tavaszi idényre.

A bajnokság első felét a táblázat 6. helyén zárta a Désaknai Minerul 1947 20 ponttal. Tavasszal jobb szereplést várnak a fiúktól a klub szakirányitói, legalábbis ezzel a céllal vágtak neki a mostani felkészülésnek.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: