Nyílt napra a Tékarám lovasudvarban

0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Ha szereti az izgalmas családi programokat és a lovak társaságát, akkor a Téka Alapítvány által szervezett nyílt nap biztosan érdeklődésére tarthat számot. Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy közelebbről megismerkedjen a lovak világával, és aktívan részt vegyen a lovaglásban, íjászatban, célbadobásban és a parasztlonban. A nyílt nap időpontja május 21-én, 16 órától lesz, a kérői Tékarámban, így készüljön fel, hogy átélje a lovasok izgalmas világát!

A Nyílt Lovasnap részletei

A lovasnap a Téka Alapítvány legújabb eseménye, amelyet május 21-én, 16 órától tartanak a kérői Tékarámban. Ez az esemény tökéletes alkalom arra, hogy kipróbálja a lovaglást, részt vegyen egy lovas bemutatón, megtanulja az íjászat fortélyait, kipróbálja a célbadobást és részt vegyen a parasztlonban. Az esemény teljesen ingyenes és mindenki számára nyitott. Az alapítvány szeretettel várja azokat, akik szeretnék felfedezni a lovas életmódot és átélni a lovakkal való közvetlen élményt.

Lovas bemutató

A lovasnap egyik fő attrakciója a lovas bemutató lesz. Ez a lenyűgöző előadás lehetőséget nyújt arra, hogy bepillantsunk a lovasok életébe, és megcsodáljuk a lovak és lovasaik közötti harmóniát.

Lovaglás

Ha mindig is szeretett volna kipróbálni a lovaglást, akkor a nyílt nap ideális alkalom erre. A rendezvényen lehetősége lesz lovagolni a jól képzett lovakon. Tapasztalt lovasedzők segítenek abban, hogy biztonságosan és kényelmesen üljön a nyeregbe, és élvezze a lovaglás élményét.

 Íjászat és célbadobás

Az íjászat és célbadobás a lovasok egyik hagyományos tevékenysége. Vasárnap lehetősége nyílik kipróbálni ezeket a szórakoztató és kihívást jelentő tevékenységeket.

Parasztlon

A parasztlon egy akadálypálya melyen a gyerekek és kamaszok kipróbálhatják ügyességüket.

A Téka Alapítvány nyílt lovasnapja egy igazán különleges esemény, amelyen lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről megismerkedjen a lovak világával. Fedezze fel a lovas bemutatót, lovagoljon, próbálja ki az íjászatot, célbadobást és részt vegyen a parasztlonban. Ez az izgalmas rendezvény nem csak a lovasoknak szól, hanem mindenkinek, aki szeretné átélni a lovak közelségét és megtapasztalni a lovas életmód varázsát.

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük