Legújabb híreink

Agnus rádió szabadnapos Minerul szórvány tanévnyító
0 0
Read Time:50 Second
@Riti József Attila

Az Erdélyi Szent Márton Kulturális Központ Egyesület tagjai nyitott megbeszélést tartottak 2023. április 21-én a Téka Alapítvány központjában mindazokkal, akik szeretnének bekapcsolódni az egyesület vallási, kulturális és turisztikai programjaiba.

         A találkozón részt vettek az alapító tagok, valamint szamosújvári és szépkenyerűszentmártoni érdeklődők. Ezen alkalommal bemutatásra került Szent Márton élete, az Európai Szent Márton Kulturális Útvonal története, és szó esett arról is, hogy a 2019-es fennállása óta az Erdélyi Szent Márton Kulturális Központ Egyesület, milyen tevékenységeket valósított meg.

A résztvevők örömmel fogadták az egyesület vallási, kulturális és turisztikai célkítűzéseit. Ugyanakkor a jelenlévők értékes ötleteket mondtak, melyek tovább éltetik Szent Márton közösségteremtő erejét.

Felszegi Imre, az egyesület elnöke megköszönte mindenkinek az eddigi események megszervezésében, sikeres kivitelezésében nyújtott segítséget és a Téka Alapítvány állandó támogatását. A megbeszélés állófogadással és baráti beszélgetéssel folytatódott. Miklósi Ferenc, az általa készített Szent Márton életét, kultuszát tartalmazó szórólappal minden jelenlévőt megajándékozott.

Isten áldását kérve életünkre bízunk a közös célkitűzéseink megvalósításában!

Felszegi Imre

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: