Rekordnézettséget ért el Erdélyben a Most vagy soha!

0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Kolozsvár, 2024. március 19., kedd (MTI) – Rekordnézettséget ért el Erdélyben a Most vagy soha! című film, három nap alatt 11 ezren látták – közölték kedden az MTI-vel a film romániai forgalmazói, a Taylor Projects és A Vándormozi.

    Mint közleményükben kiemelték, a Most vagy soha! ezzel megelőzte a Romániában az eddigi legnagyobb nyitóhétvégi nézettséget produkáló magyar filmet, a Semmelweist.
    Az 1848-as forradalomról szóló alkotás más filmekhez képest is előkelő helyezést ért el az erdélyi mozikban. A Cinemagia.ro által közzétett legfrissebb romániai szakágazati statisztikák szerint a múlt pénteken bemutatott filmek rangsorában a 11 ezer nézővel a második lett.
    A Most vagy soha! a romániai mozikban megtekinthető összes film rangsorában is dobogós helyen áll, nyitóhétvégéjén a harmadik legnézettebb film lett.
    A Most vagy soha! című filmet március 15-től vetítik több erdélyi városban. Az alkotást a forgalmazók olyan partiumi és erdélyi településekre is eljuttatták, ahol nem üzemel mozi.
    Az 1848. március 15-én játszódó magyar történelmi kalandfilmben a főszereplő Berettyán Nándor (Petőfi Sándor) és Mosolygó Sára (Szendrey Júlia) mellett kiemelt szerepben látható Koltai-Nagy Balázs (Jókai Mór), Fehér Tibor (Vasvári Pál), Horváth Lajos Ottó (Farkasch, a titkosügynök), Jászberényi Gábor (Meyer, a rablóvezér), Lukács Sándor (Ignaz von Lederer tábornok), Nagy Sándor (Emich Gusztáv) és Szerednyey Béla (Landerer Lajos) is.
    A film rendezője Lóth Balázs, forgatókönyvírói Kis-Szabó Márk, Rákay Philip és Szente Vajk. Producerei: Fülöp Péter, Csincsi Zoltán, Kriskó László és Rákay Philip. Operatőre Dobos Tamás, zenéjét Gulya Róbert szerezte.

kpme \ bsa \ kvs

MTI 2024. március 19., kedd 18:05

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük