Legújabb híreink

Szék vereség női szervezet pályaválasztás vereség
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Mészáros Eduárd / fotó: Minerul 1947 Ocna Dej

Annak ellenére, hogy az őszi idényt a 6. helyen végezte a Désaknai Minerul 1947 (mely a Liga 3, 10. csoportjában szerepel) még mindig reménykedik abban, hogy az idény végén feljőthat a Liga 2-be, ezért több játékossal erősített a télen. Két játékosról (Mihai Onicaș és az ifi Bogdan Pop), már írtunk korábbi cikkünkben is. A bányászcsapat legújabb igazolása a Liga 2-es tapasztalattal rendelkező középpályás, a 18 esztendős Mészáros Edvárd, mellyel fél éves kölcsönszerződést írt alá. A dési születésű játékos a Kolozsvári CFR 1907 ifijátékosa volt, majd 2020 nyarán szülővárosába Désre, az Unireahoz igazolt, melynek színeiben nem sok lehetőséget kapott, alig 4 mérkőzést kapott (kétmérkőzést a Liga 2-ben és kettőt a kupában), melyen összesen 188 percet volt a pályán. A középpályásra, melynek piaci értéke 25 ezer Euró, a Minerulnál alapemberként számítanak rá.

Mészáros Eduárd mellett egy másik játékostól, Tudor Vomirtól is megvált a Liga 2-es Dési Unirea. Az utóbbival közös megegyezéssel bontottak szerződést, de nem marad munkanélküli, ugyanis a Liga 3-ban aktiváló Nyárádtői Unireahoz igazolt (Liga 3, kilencedik csoport, harmadik hely). Az Unireanál Vomir sem kapott túl sok lehetőséget, ő is négy mérkőzésen (összesen 107 perc) lépett pályára, egyet a kupában és hármat a Liga 2-ben.

A Dési Unirea első felkészítő mérkőzését a nagyiklódi pályán játssza január 21-én szombaton, 12:00 órától. Ellenfele a Szatmárnémeti Olimpia CSM lesz.

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: