Top 10 bejegyzések a Facebook oldalunkon

0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second
Top 10 bejegyzés

Most 2023 elején egy újabb, érdekes statisztikát közlünk, lapunk tevékenységéről. Ha szilveszter napján arról írtunk melyek voltak a legnépszerűbb cikkek a www.kozlony.ro portálon, ma arról írunk, hogy melyek voltak a legnépszerűbb anyagok a Szamosújvári Közlöny Facebook oldalán.

 1. A legnépszerűbb anyag az a mini interjú, amit Szilágyi Tónival készítettünk, annak apropóján, hogy a Parno Grasztban folytatja pályafutását. A bejegyzés 5247 embert ért el a Facebookon, az interakció pedig elérte a 267-et (reakció, hozzászólás és megosztás)
  https://kozlony.ro/szilagy-toni-a-parno-grasztban/
 2. A második a listán az egy élő videó volt, mely a Csoóri fesztiválon készült (https://kozlony.ro/csoori-fesztival-szamosujvaron/), a résztvevők felvonulásáról. A videó 3355 embert ért el, az interakciók száma pedig 268 volt.
  https://fb.watch/hOohUtBAFw/
 3. A következő a listán úgyszintén a Csoóri fesztiválhoz köthető, a róla közölt beszámoló (https://kozlony.ro/csoori-fesztival-szamosujvaron/) 2917 embert ért el. Az interakciók száma 73.
 4. A Nagy Márton filmessel készült interjúnk (https://kozlony.ro/nagy-marton-mar-negyedikes-koromban-megjott-a-kedvem-a-filmkesziteshez/) a negyedik a népszerűségi listán, ami 2424 embert ért el és 97 interakciót hozott össze.
 5. Nem elhanyagolható az az anyag sem, amit a Lozsárd völgyi templomszentelésről publikáltunk júliusban (https://kozlony.ro/templomszenteles-a-lozsard-volgyeben/). Az ötödik helyezés 2379 elérést és 112 interakciónak felelt meg.
 6. Hatodik a listán egy fotóriport a prücskök táncházáról, amit október 7-én közöltünk. A bejegyzés elért 2328 felhasználóhoz (78 interakció).
 7. A Főtér melletti körforgalom kialakításáról közölt kép is jól teljesített, mintegy 2270 emberhez jutott el (31 interakció).
 8. A XXV. Mezőségi Népzene és Néptáncfesztivál második napján közölt videónk (https://fb.watch/hOpFsKZgdO/) lett a nyolcadik, 2079 eléréssel és 84 interakcióval.
 9. A 2022. december 28-án közölt interjú (https://kozlony.ro/tasnadi-marci-a-nepzene-a-leggazdagabb/) 1830 elérést és 74 interakciót ért el. Kétség nélkül ez az anyag sokkal előkelőbb helyet ért volna el a listán, ha korábban közöljük, nem az év végén.
 10. Tízes lista utolsó helyezettje pedig egy olyan bejegyzés, amit július 9-én közöltük, és amelyben bejelentettünk lapunk 12. számának megjelenését (1796 elérés és 16 interakció).

Kövessék és olvassák 2023-ban is lapunkat, a www.kozlony.ro portálon, illetve a facebookon (https://www.facebook.com/szamosujvarikozlony) és az Instagramon (https://www.instagram.com/szamosujvarikozlony) is. Továbbá ne felejtkezzenek meg a Szamosújvári Közlöny nyomtatott kiadásáról sem, amely havonta jelenik meg és ingyenesen megtalálható a Covrig Boltban (Molnár Annamária főtéri üzlete). Igény esetén a lapot ingyenesen házhoz szállítjuk Szamosújvár területén. A nyomtatott kiadást digitálisan is olvashatják, az alábbi linken: https://kozlony.ro/szamosujvari-kozlony-pdf/

Riti József Attila

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük