Legújabb híreink

Agnus rádió szabadnapos Minerul szórvány tanévnyító
0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Szívbajosoknak igazán nem volt ajánlott a Dési Unirea – Bodzavásári Glória mérkőzés. Úgy látszik, a dési labdarúgók jobban szerepelnek idegen pályán, mint otthon. Ez újból bebizonyosodott a szombati mérkőzésen is, ahol az első félidőben 2-0-ra vezettek a hazaiak, de a végén újabb csúfos vereséget szenvedtek hazai pályán. Néhány pár nap alatt sorozatban második találkozójukat vesztették el Dacian Nastai szatmárnémeti edző tanítványai, miután szerda délután a román kupában a Steauaval szemben maradtak alul 0-1 arányban. Érdekes, a bukarestiektől is hosszabbításban kapták a gólt, miközben a hétvégi bajnokin is az utolsó találatot a 93. percben érték el a vendégek.

A fizikai erőnlétről nem lehet szó, ugyanis a slatinai, sikerrel végződött idegenbeli, összecsapáson a nagy hőség ellenére is friss állapotban zárták a mérkőzést, meg aztán a hétközi edzések is jó körülmények között zajlanak. Említhetjük a játékosok szemléleti és pszichikai felkészülését, talán ott van a legnagyobb baj.

A vendégek sikere az élvonalban is szereplő Alexandru Greab vendégkapusnak köszönhető a siker, aki többször hárította a hazaiak támadásait. A désiek már a 17.percben megszerezték a vezetést Denis Golda hat méteres lövésével, majd a 42. percben újabb találatot értek el Alexandru Piftor tizenegyesével.

A hazaiak akár növelhették volna is előnyüket, Sergiu Ciocan és Alex Piftor kétszer is jobbnál-jobb helyzeteket puskáztak el, miközben a bodzavásári alakulat egyszerűen megtáltosodott és négy góllal terhelte meg Rareş Pop kapuját. Ionuţ Şerban a 63. percben egy 25 méteres bombával szépített, a 82. percben Valentin Dumitrache kiegyenlített, majd következett a nem várt katasztrófa, a 84. percben Dominik Radics, míg a hosszabbítás 3. percében a horvát Marko Pervan voltak eredményesek.  A találkozó végén a szurkolók egy csoportja Dacian Nastai edző lemondását kérte, de erről majd a következő napokban dönt a klub vezetősége.

A Dési Unirea felállása: Rareş Pop – Claudiu Zamfirescu,  Daniel Pop, Cristian Chira, Alex Negrea –  Alex Şuteu (85 Kereki Mihaly), Victor Stancovi (85 Marian Pruteanu),  Adrian Pop, Sergiu Ciocan – Alex Piftor (61 Florin Blaj), Denis Golda (70  Gabriel Fulga).Edző: Dacian Nastai. Fel nem használt cserék: Chindriş, Geană, Cătinean, Ciuciulete, Scocâlcă.

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: