Legújabb híreink

kéz a kézben Slobozia szabadnapos székesegyház Márton nap
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second
A CFR II-t is legyőzték / fotó: Riti József Attila – hivatalos

A désiek egy sor barátságos mérkőzéssel készülnek a Liga 2 2022-2023-as idényére. Szombaton délelőtt a Kolozsvári CFR második csapata volt a soros ellenfél. A végeredmény 2-0 volt az Unirea számára. A találkozó mindkét gólját Alex Pop szerezte a 76. és a 88. percekben.

A szombati mérkőzésen az Unirea edzője, Dragoș Militaru több olyan emberrel kezdte a mérkőzést melyekre nem számít majd kezdőként a bajnokságban és ez a csapat szereplésén is meglátszott, ugyanis a Liga 3-ban aktiváló CFR II volt az esélyesebb, több alkalommal veszélyeztették Chindriș (Dorian Răilean ezúttal a kispadon maradt) kapuját, amely, a rutinosabb védelme segítségével minden alkalommal blokkolta a CFR II tehetséges, de rutin nélküli fiataljait.

Az első félidő hosszabbításában a játékvezető egy bűntetőt is ítélt a hazai csapat számára, de a Cristian Chira gyengén végezte el és a vasutasok kapusa kivédte.

Térfélcsere után változott kissé a dési csapat játéka, a Liga 2-s tapasztalattal rendelkező játékosok pályára lépése után több lehetőséghez jutottak a hazaiak, Alex Pop személyében pedig kétszer is (76. és 88. percekben) betaláltak és 2-0-ra megnyerték a találkozót.

A bajnokság augusztus 6. előtti kezdést megelőzően a dési csapat még egy felkészülő mérkőzést játszik, július 30-án, szombaton délelőtt, a Besztercei – Naszódi Gloria 2018 ellen. A találkozó helyszíne ezúttal is a dési stadion lesz.

A kolozsvári csapat színeiben pályára léptek olyan játékosok is, akikre az első csapatban nem számít Dan Petrescu vezetőedző (pl. Fofana) és több afrikai tehetség is, akiket nemrég igazolt le a klub.

A désiek kezdőcsapata: 12. CHINDRIȘ – 19. ROȘ, 15. BURDEȚ, 21. D. POP, 98. MAFTEI, 9. GIURGEAN, 13. CHIRA (C), 22. BOGDAN, 18. FULGA, 7. AN. POP, 77. FRĂSINEANU. A második félidőben játszottak még: 20. GÎȚ, 99. AD. POP, 14. MILITARU, 17. COCIAN, 11. AL. POP, 10. BLAJ, 16. CĂLUGĂR.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: