Legújabb híreink

KIFOR stadion Mezőség ma
0 0
Read Time:45 Second
Rendőrségi bemutató / fotó: Riti József Attila

Március 22-én pénteken gyerekzsivajtól és rendőrségi szirénától volt hangos a város Főtere. Szamosújvárra is eljutott a Kolozs-megyei rendőrség karavánja. Az esemény apropója a március 25-én esedékes román rendőrség napja.  

A rendőrség a hagyományokhoz híven idén is kiállította a szolgálati felszerelését, bemutatva a fegyvereket, bilincseket, és helyszínelő minilaborját.

A Kolozs megyei rendőrfőkapitányság több ágazata is képviseltette magát az eseményen, így a résztvevők betekintést nyerhettek a rendőrség munkájának sokféleségébe.

A program fénypontja a rendőrségi kutyabemutató volt, ahol a kutyák ügyességét és engedelmességét csodálhatták meg a nézők. A gyerekek számára különleges programot szerveztek: kipróbálhatták a rendőrautók szirénáit és villogóit, levehették az ujjlenyomatukat, sőt, még rendőrigazolványt is kaphattak.

A román rendőrség napja kiváló alkalom volt arra, hogy a lakosság megismerje a rendőrség munkáját, és közelebb kerüljön a rendőrökhöz. A rendezvényen a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól szórakoztak, miközben betekintést nyerhettek a rendőrség világába.

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: