Legújabb híreink

Szék vereség női szervezet pályaválasztás vereség
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

            Hétfőn délután, saját Facebook oldalán, meghirdette őszi évadnyitó rendezvénysorozatát a Téka Alapítvány.

            Szeptember 27-én, 18:00 órától, az alapítvány konferenciatermében kerül sor Juhász Ernő festménykiállítására, melynek témája, az 1900-as évek Szamosújvárja.

            Szeptember 28-án, kedden 19:15-től, a Hayak Kávézóban szervezett Művész?Beugró vendége Kovács István grafikus lesz. A moderátor szerep ezúttal is Debreczeni Orsolya, magyar szakos tanáré.

            Szerdán, szeptember 29-én, a kérői TéKarám Lovasudvarnál szerveznek interaktív foglalkozást, majd pedig este Sebők Botond és Sebők Tímea tartanak kvízestét középiskolásoknak (18:00) és felnőtteknek (19:30).

            Lackó Vass Robert színművész és Szép András zongoraművész Zsoltár, apokrif című szerzői és előadóestjére, szeptember 30-án kerül sor, a főtéri örmény-katolikus székesegyházban.

            Pénteken és szombaton a Béke moziban két filmet is megtekinthet a szamosújvári közönség. A 21. Filmtettfeszt keretén belül vetítésre kerülnek a Hahó, öcsi (október 1, 10:00) és Krasznahorkai Balázs, Hasadék című filmje (október 2, 18:00), melyben főszerepet kapott Molnár Levente kolozsvári színész is.

            Az évadnyitó rendezvénysorozat nem maradhat koncert nélkül. Pénteken (október 1), 18:00 órától a kolozsvári színészek zenekara, a Loose Neckties Society koncertezik az Academy Udvarban, szombaton este (október 2, 19:30) pedig az Ördöngös Zenekar lép fel a Trófea étteremben.

            RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: