Legújabb híreink

gyógyszerészeti múzeum szabadnapos győztes rajt Salamon templom óraátállítás
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

A Dési Unirea labdarúgói kipipáltak még egy ellenőrző mérkőzést. Dragoş Militaru edző tanítványai a hétvégén a közeli Besztercére utaztak, ahol a III. liga tizedik csoportja éllovasával, a helyi Glória 2018 együttesével játszottak és 4-1-es győzelmet arattak. A találkozóra a Transilvania sporttelepen került sor, mivelhogy a sétatéri Jean Pădureanu stadion gyepszőnyegét kíméltek a klub vezetői. A meccset mindvégig a vendégek uralták, akik nemcsak tapasztalat szempontjából, de az előkészületek terén is jobban állnak mint a nem is olyan régen még az élvonalban szereplő beszterceiek, akiknek edzője nem más mint a dési Adrian Falub (a besztercei klub célja feljútni a Liga 2-be).

A vendégcsapat már az első percekben megugrott, hiszen a 21. percben 3-0-ra vezetett Florin Blaj (10) és Alex Pop (16 és 21. perc) góljainak köszönhetően, majd a 35. percben npvelte előnyét, amikor az újonc Răzvan Matiş volt eredményes. Szünet után, amint azt az előző Szatmárnémeti MSC elleni nagyiklódi összecsapáson tette, az Unirea edzője egy egészen más  csapatot küldött pályára. Az inkább tartalékos tizenegy már nem volt olyan eredményes, mint az első 45. percben használt gárda és a hazaiak szépítettek a 75. percben, a tapasztalt Curtuiuş révén. Így végződött 4-1 (4-0) arányú dési sikerrel az idei esztendő második barátságos mérkőzése. A besztercei összecsapáson a második félidőben az Unirea edzője pályára küldött két 16 éves ifit, Georgiut és Şuteut, az utóbbi a nagyiklódi mérkőzésen is szerepelt a kék-fehér csapatban.

Január 30 és február 10 között a Dési Unirea játékoskerete a törökországi Antalya fürdőhelyen folytatja előkészületeit a visszavágóra. Ott három barátságos mérkőzést is játszanak, ezek pedig a következők:

február 4: Nykøbing FC (Dania, II. osztály, 12. helyezés);

február 7: FC Orenburg (Oroszország, Premjer Liga, 7. hely);

február 9: Zsetiszu FK (Kazahsztán, másodosztály, 3. hely);

Székely Csaba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: