Legújabb híreink

Minerul Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second
A Téka Alapítvány közgyűlése / fotó: Molnár Tibor

Az idén 30 éves a szamosújvári Téka Alapítvány február 3-án tartotta tisztújító közgyűlését. A közgyűlésre évente kerül sor, a tisztújításra 5 évente. Az alapítvány alapszabályzatának módosított változatának értelmében a tagságdíjat eltörölték, a tagság megtartásának feltétele a közgyűlésen való résztvétel, illetve valaki meghatalmazása a szavazásra.

Jelenleg a Téka Alapítvány 51 tagot számlál, akik közül pénteken 34 jelen volt vagy felhatalmazott valakit arra, hogy őt képviselje. A közgyűlést Fodor Zoltán vezetőségi tag vezette le.

Elsőként Balázs-Bécsi Attila, a Téka Alapítvány elnöke tartotta meg a beszámolóját, bemutatva a 30-ik évfordulóra készült ismertető füzetet, illetve ismertetve az átadás előtt álló új szórványkollégium épületének helyzetét.

Egri Hajnal a művelődési központ tevékenységeit, Rariga Imola a szórványkollégium helyzetét és életét, Székely Melinda a Kemény Zsigmond Elméleti Líceummal való együttműködés néhány részét mutatta be, különös tekintettel a még hibrid 2022-es évben. Balázs-Bécsi Enikő, gazdasági alelnök a pénzügyekről adott számot. A jelenlevő tagok egyhangúan elfogadták a beszámolókat.

A beszámoló után került sor a tisztújításra.  Az 51 tagú Közgyűlés részéről a hét tagú vezető tanácsba 10 jelölés érkezett.

A 27 érvényes szavazat (jelen levők és levélszavazatok) eredménye: Balázs-Bécsi Katalin Enikő – 27 szavazat; Szabó Annamária – 27 szavazat; Juhos Tamás – 26 szavazat; Balázs-Bécsi Attila – 26 szavazat; Fodor Zoltán – 23 szavazat; Sallai Ildikó – 21 szavazat; Egri Hajnal – 20 szavazat; Székely Melinda – 12 szavazat; Molnár Tibor – 7 szavazat. Debreceni Szabolcs nem vállalta a jelölést. Az első hét helyen végzettek döntöttek a tisztségekről.

A következő öt évben a szamosújvári Téka Alapítvány vezetősége: Balázs-Bécsi Attila elnök, Szabó Annamária és Juhos Tamás alelnökök, Balázs-Bécsi Katalin Enikő alapítványi igazgató; Sallai Ildikó titkár, Egri Hajnal és Fodor Zoltán vezetőségi tagok. Cenzorok Hajdú Enikő, Miklósi Ferencz és Debreczeni Szabolcs.

            A hagyományos csoportkép után kötetlen beszélgetésen szőtték tovább a terveket a Téka tagok.

Fodor Emőke

Fotó: Molnár Tibor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: