Legújabb híreink

Minerul Sportkomplexum Sulyok Tamás kézilabda állampolgárság
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Mindkét dési csapat erősítette védelmét. Az Unirea és a Minerul is igazolt egy-egy hátvédet.

Új hátvéddel bővült a Désaknai Minerul 1947

                 Napról-napra egyre több új játékost igazoltat a nemrég létesült Désaknai Minerul 1947 labdarúgó csapata. A klub vezetősége és Mihai Ianc új edző igyekeznek idejében biztosítani a megfelelő számú keretet, eleget téve minden posztnak. Ennek érdekében igazoltatták le az elmúlt napokban Ionuţ Rus 20 esztendős hátvédet, aki utoljára a Dési Unireanál szerepelt a II. ligában. A felsőbb osztályba jutás előtti esztendőben a harmadosztályban 8 gólt szerzett együttesének, ami azt jelenti nemcsak a védelemben, hanem a csatársorban is helytáll. A dési születésű labdarúgó játszott még a Kolozsvári CFR másodcsapatában, amellyel román kupát nyert az U19 korosztályban. A tehetséges bekk már edz is a dési alakulattal a szamosújvárnémeti pályán, de ősztől kezdve a bajnoki találkozókat a désiek a középzsuki sportbázison bonyolítják le, ahol az elmúlt idényben a kolozsvári Sănătatea „vendégeskedett”.

           Mészáros Alpár ügyvezető igazgató lapunknak elmondta, az elkövetkező napokban még két nagyszebeni labdarúgót szerződtetnek, miután eddig 6 új játékossal bővült a keret. Egyelőre húsz tagot számlál a désaknai gárda, de számuk gyarapodni fog az elkövetkező időszakban. Szó van, a dési Unirea fiatal kapusa, Patrick Todoran leigazolásáról is, hiszen hálóőr tekintetében nem éppen rózsás a helyzet a bányászoknál.

Székely Csaba

Új játékos a Dési Unireanál

Dés Liga 2-es csapata, az Unirea a Kolozsvári U-tól igazolta le Tudor Vomir, 21 éves középhátvédet, tudtuk meg a csapat Facebookon közzétett bejelentéséből.

Vomir eddigi pályafutása alatt az Universitateanál és korábban, kölcsönben, az Unireanál játszott. Egyike volt azoknak a játékosoknak, akik kivették a részüket a dési csapat Liga 2-be való feljutásából.

A játékos nem rendelkezik túl nagy II. ligás rutinnal, ugyanis csak öt mérkőzésen játszott, a Kolozsvári U FC színeiben, az említett ligában. Vomir továbbá három kupamérkőzésen is szerepelt, kettőben az Universitateanál (Nagyváradi AC és Kolozsvári Sănătatea ellen), egyben pedig az Unirea mezében (az Universitatea ellen).

Riti József Attila

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: