Legújabb híreink

Agnus rádió szabadnapos Minerul szórvány tanévnyító
0 0
Read Time:53 Second
Az iskola/Riti József Attila

Iskolánk 3-6 osztályosaiból alakult a Roboys nevet viselő kör, melyben a programozás alaplépéseit sajátítják el Code Kids nevű program segítségével. A 13 fiú már elvégezte az első szintet online formában, hamarosan bonyolultabb kódolási gyakorlatokat is végeznek. Körvezető: Felszegi Melinda.

***

A Kolozs Megyei Könyvtár magyar tagozata hirdette a kisiskolások számára a Szigorúan bizalmas című versenyt, melyben Balázs Imre József történetét folytathatták rajzban vagy mesében. Sok gyerek benevezett iskolánkból, kettőt díjaztak. Brehar Márk első osztályos Ezüstceruza (tanítók: Fodor Emőke, Juhos Helga), Feketelaki Gáspár másodikos Ezüstirka (tanítók: Dániel Melinda, Kis Angéla) díjban részesült. Megérkeztek a díjak és oklevelek. Gratulálunk a díjazottkának!

***

Iskolánk elemisei számára és velük közösen többször szerveztünk jótékonysági rendezvényeket, hiszen az adakozás és a jócselekedetek örömét is meg szeretnénk tanítani nekik. Tavaly Noel megsegítésére szerveztünk adománygyűjtést majd könyvvásárt. Most Olívia kezelését segítettük a rajzversennyel. A benevezési díjakból 1050 lejt utaltunk a Noel Alapítvány számlájára. A 83 rajzot osztályonként díjaztuk, könyvvel, édességgel. Minden résztvevő köszönőlevelet kapott, hogy a segítő csapat tagja volt. A rendezvény „lelke” Vigh Emese tanítónő volt.

Fodor Emőke

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: