Ősszel is megújulunk

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second
A futball pálya / fotó: Molnár Tibor

                A tanintézmények életében az ősz a kezdet, a megújulás. Ilyenkor új lendülettel, tervekkel indul a tanév, hogy nyár elejére meghozza majd gyümölcseit.

                A Kemény Zsigmond Elméleti Líceumban 450 diák tanul, tehát minden nyáron felújítási, karbantartási munkálatok szükségesek, a minőségi oktatás érdekében. Kulcsár Melinda igazgató idejében megtervezte a munkálatokat és kérte a polgármesteri hivatal támogatását. A kiutalt összeg nem bizonyult elegendőnek, de szerencsére a három RMDSZ-es tanácsos segítségével sikerült költségvetéskiegészítést kérni.

                Megvásároltak egy korszerű felmosógépet, mely főleg a tornaterem tisztításában segít, de a folyósokat is hatékonyabban lehet takarítani vele. Az elemi osztályosok által használt kicsi épületnek az erkélyén eddig-nagyobb esőzéskor – felgyűlt a víz és befolyt az épületbe. E nyáron tetőt ácsoltak fölé, így ez a probléma megszűnt. A hasznosság mellett szép is lett, s további terveket indított el- hogy belakjuk az erkélyt is.

                Az oly népszerű műfüves focipályát minden szünetben használják a diákok. A kerítés és a háló néhol már megrongálódott, de szükség volt a drótháló magasítására, hogy a labdát minél kevesebbszer kelljen visszakérni a szomszédtól. A focipálya munkálatai még folynak, de hamarosan ismét focimeccs zaja hallik majd onnan.

                A következő lépés a kerítés elkészítése lesz, melynek idén nekifognak – a források függvényében. Nagyon jó tudni, hogy lehet bátran tervezni, hiszen tanácsosaink: Balázs-Bécsi Enikő, Bihari Levente és Molnár Tibor folyamatosan figyelnek a magyar tanintézmények igényeire is.

                Minden iskolásnak sikeres tanévet kívánunk, s azt, hogy használja ki az iskola nyújtotta összes lehetőséget.

Fodor Emőke

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.