Legújabb híreink

KIFOR stadion Mezőség ma
0 0
Read Time:54 Second
Vakációs Bibliahét / fotó: Szamosújvári Református Egyházközség

Idén augusztus 21. és 25. között zajlott a református Vakációs Bibliahét Szamosújváron.

Kiskoromban, minden évben részt vettem a bibliai héten, aminek köszönhetően szebbnél szebb élményekkel gazdagodtam. Az idén már önkéntesként örülhettem ennek a szép eseménynek. E néhány nap alatt, rengeteget játszódtunk, különböző tevékenységeken vettünk részt.

A heti kerettörténet témája a szorgos méhecskékre alapozott, ezért a gyerekek is szorgoskodtak egész héten át, jutalmul pedig méhecskés matricákat kaphattak, melyeket kis tarsolyukban gyűjthettek, amiért pénteken jutalom járt.

Minden nap új éneket tanultunk és különböző bibliai történetekkel ismerkedtünk meg, amit a tanítónők, óvónők és önkéntesek adtak elő. A gyerekek, a tiszteletes úr segítségével bibliai igéket kereshettek, olvashattak a Bibliából.

A Bibiliahéten nagyon sokat kézimunkáztunk a gyerekekkel. Aranyos kis munkák születtek. Mindenki nagyon jól érezte magát, sok élménnyel gazdagodott. Mi is és a gyerekek is már nagyon várjuk a következőt.

Vigh Nikol

A szamosújvári református egyházközséggel kapcsolatos hír, hogy 2023. szeptember 1-től közösségünk új segédlelkésze Szabó Zoárd Attila lesz. Zoárd szamosújvári származású, édesapja is lelkész a Beszterce-Naszód – megyei Magyarnemegyén. Lapunk szerkesztősége sok sikert kíván neki!

RJA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share Article: